Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

juhéjjj

SV 1000SZ ELADÓ SZEZONVÉGI ÁRON :)

kint van a vas főoldalon, kiváncsi vagyok rámzörget-e valaki
az a szitu, h eredetileg ez gixxer tükör...más a szöge a fejidomnak és gyökéren fog állni, ezt mondta egy márkaszervízes nekem...aztán vagy igen vagy nem
de szép fehér

ez az index dolog engem is érdekelne...anno lebeszéltek a hozzáértők, h szopás bekábelezni, meg ezeknek a kínai csodáknak a legtöbbje elektromosan szar...
Fel és olyan 2 méter lehet.
felfér hátra a 190esgumi? ja és mennyi a vége?

szokták tőlem is kérdezni, mivel árulom ugye az Ezredest....gondoltam, hátha te tudod
Harapok én sokmindenre...............
Igen sok áldozat még nem tudja, hogy te erre harapsz
Nem moci.Motor.motorkerékbár,büdös dög stb.De nem moci.
yeah, újra működik a mociriasztóm

banálisan egyszerű volt a probléma
Ez nagyon szép dolog....
szép élmény lehetett a gyerekeknek
...és emiatt nektek is
épp tegnap este néztem meg(mármint a papirkutyák c filmet)
qrvanagy
http://www.movshare.net/video/...
Mire hazaértem fél három lett............Ha azonnal elindulok mire felcihelődöm három lett volna akkor meg már kezd sötétedni.
Brrrr.
Majd kari vasárnap megyek egy kört.

Ha lesz kedvem.
Egyébként itt voltam: link , de mivel nem trendi ez a tevékenység nem is írnék róla, hogy mi volt ott, viszont ketten motorral mentünk...
Ez szép.Én papírkutya vagyok.
Mostanában nem hiszem.
Oldalszél volt?
Lézerblokkoló,fokozatkijelző,fékezőernyő be volt kapcsolva?
nnna, itt voltam tegnap:
egyébként esetleg összehozni összetudnál egyet ? árban biztos meg tudnánk egyezni
Tudni ja.... csak idoigenyes.......ezt is vagy harom,negy hetvegen csinaltam amikor volt kedvem hozzaNem nagy a munkabirasomegy ket orat tudok foglalkozni egyszerre vele.
látván a konzolos képeidet... Givi T449-eshez véletlen nem-e tudnál gyártani ilyen konzolt ?
bár itt azt írja, hogy állítható szélesség 24mm és 68mm közöttire... de akkor sem tudom a csavart belehajtani a menetbe... mert fölülről takarja a tükör borítása, ha jól látom...

link