a gyári index az kap egyszer -egy minusz szálat.
-és egy plusz szálat.
Ezekből a minusz nem kell az új indexedhez,mert azt ő elveszi magának belülről a lámpától.
Csak a plusz szálakat kell bekötnöd az integrált indexedbe.
A jobb oldali plusz szálat az egyikre
A ball oldali plusz szálat a másikra(a "plusz" szó a polaritást jelenti)
Ennél egyszerübben én nem tudom elmagyarázni.De ha nem tiszta akkor menj el vele valami szakemberhez,nehogy valami gond legyen.
csokival.Vágd el a gyárit és azt egy csokival csatlakoztasd az újhoz.A testet valószínüleg a lámpától kapja így a két plusz szálra az indexek 1-1 +12V szálát kössed.
igen, valami olyasmi gondolatom nekem is volt, csak az a baj, hogy a gyári index 2*2 szálas... ez meg csak 1... a helyzetjelzőbe egyébként milyen izzó való ?
őőő igen bocsika, elfelejtettem mondani h integrált indexes. és igen, jön ki belőlle még plusz két szál. az odáig rendben van, és rá is jöttem h az indexnek... csak hogy hogy tudom rákötni ? mert nincs a végén semmi csatlakozó meg semmii..
valaki esetleg tudna nekem segíteni ? a gyári hátsólápából csak egy csoki jön ki, viszont a ledesből a csoki + 2 db sárga vezeték, aminek nincs semmi a végén... mivel/hogy fogom tudni rákötni a gyári indexnek a helyére ?!
vagy?
Én azért a biztonság kedvéért lengetném a karomat veszettül ezután.
-és egy plusz szálat.
Ezekből a minusz nem kell az új indexedhez,mert azt ő elveszi magának belülről a lámpától.
Csak a plusz szálakat kell bekötnöd az integrált indexedbe.
A jobb oldali plusz szálat az egyikre
A ball oldali plusz szálat a másikra(a "plusz" szó a polaritást jelenti)
Ennél egyszerübben én nem tudom elmagyarázni.De ha nem tiszta akkor menj el vele valami szakemberhez,nehogy valami gond legyen.
valaki esetleg tudna nekem segíteni ? a gyári hátsólápából csak egy csoki jön ki, viszont a ledesből a csoki + 2 db sárga vezeték, aminek nincs semmi a végén... mivel/hogy fogom tudni rákötni a gyári indexnek a helyére ?!