Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

grat:D
:)
Nálam már járt a Jézuska:D
"beledugós"
helyzetjelző az üvegtestű BA-s izzó elvileg,
vagy?
Fényszórókba H4-es izzó való egyébként? És a helyzetjelzõkbe? Elöre is köszi
És utána ne csodálkozz ha egy bamba autós fenékbebasz mert nem látja az indexet.

Én azért a biztonság kedvéért lengetném a karomat veszettül ezután.
a gyári index az kap egyszer -egy minusz szálat.
-és egy plusz szálat.

Ezekből a minusz nem kell az új indexedhez,mert azt ő elveszi magának belülről a lámpától.
Csak a plusz szálakat kell bekötnöd az integrált indexedbe.
A jobb oldali plusz szálat az egyikre
A ball oldali plusz szálat a másikra(a "plusz" szó a polaritást jelenti)
Ennél egyszerübben én nem tudom elmagyarázni.De ha nem tiszta akkor menj el vele valami szakemberhez,nehogy valami gond legyen.
ha valami kis segítséget kapnék ehhez, mert az nem nagyon tudom elképzelni, h hogy tudnám megvalósítani...
csokival.Vágd el a gyárit és azt egy csokival csatlakoztasd az újhoz.A testet valószínüleg a lámpától kapja így a két plusz szálra az indexek 1-1 +12V szálát kössed.
igen, valami olyasmi gondolatom nekem is volt, csak az a baj, hogy a gyári index 2*2 szálas... ez meg csak 1... a helyzetjelzőbe egyébként milyen izzó való ?
Én spec. vágtam a gyári indexek csatalakozóit és azt kötöttem rá az új index csatlakozóira,........
őőő igen bocsika, elfelejtettem mondani h integrált indexes. és igen, jön ki belőlle még plusz két szál. az odáig rendben van, és rá is jöttem h az indexnek... csak hogy hogy tudom rákötni ? mert nincs a végén semmi csatlakozó meg semmii..
de ha integrált indexesre gondolsz akkor valószinűleg a +2 szál az index 1jobbra és 1 ballra
a gyári hátsó lámpa is ledes...
sziasztok.

valaki esetleg tudna nekem segíteni ? a gyári hátsólápából csak egy csoki jön ki, viszont a ledesből a csoki + 2 db sárga vezeték, aminek nincs semmi a végén... mivel/hogy fogom tudni rákötni a gyári indexnek a helyére ?!
ne basszá má ki így velem
mostmar csakazertis marad kalyhaezust.
akkor már az oldaltámaszt is lécci-lécci
az SV-n is rugó nyomja és van olyan ricnis reteszelő cucc amit Zoli írt, a busán elvileg az olajnyomás nyomja.
ha nem lesz hangja lefestem mattfeketere.
a ronda gyári
Pedig az ezüst a gyári.