Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is az.
Várd meg amíg csereérett,azaz kopott lesz,1 hátsó fog olyan sokat nem számíthat!
ez is egy oldalas
Üdv.van 2 db ovál karbon dobom eladó 4 csavaros.Most TL en van de stimmel 1 az 1 be az sv re is!Ha valakit érdekel írjon a koporso-z@freemail.hu címre
gyárira lehet visszarakom, elméletileg nem kell másik láncot vennem mert ugyan ez a hossz meg szemszám.
Kisebb hátsó lánckerékkel hosszabb az áttétel,magyarul ugyanolyan sebességnél kevesebbet pörög a blokk,cserébe veszít a nyomatékból,gyorsulásból.
Lehet a jobb gyorsulásért vagy miért nagyobb lánckereket raktak fel.
Ha jól tippelek.
most hogy tiszta a hátsó lánckerekem vettem észre hogy 45ös, az s-en 44 a gyári ugye?
dobj rám egy mélt
ilyen "jégkék" színűbe elképzelhető h lehet kapni ?
ha nem xenon hanem sima E jeles H4 izzó akkor nem szólhatnak érte. nekem is valami white hammer izzó van, fehérebb a fénye a sima izzónál és legális.
hát itten-e ... ilyenre gondoltam....

link
Helló!
A Givi cucc külön eladó? Hátha mégsem veszik meg az SV-m:D
milyen vidi?
és egy olyan színű világításért szolnak itthon, mint ami a vidiben látható ?
ándörtéjlor van kombinálva némi okossággal...tart a rázós magyar utakon (hagytam már el rsz táblát, tudom:)) viszont a szöge is "rendőrbarát"

holnap lövök pár képet, de úgy nem nagyon fogod látni, h mi merre lett heggesztgetve
fain relé, h normálisan villogjon (így lesz értelme led-essel spórolni a villanyszámlán) 9k ebay-ezve.

vagy gagyi elszálló ellenállásokkal cumizol amíg meg nem unod
erre is visszatérve volna egy kérdésem... ilyen színű izzóért, "világításért" már szólnak itthon a kékek ? szeretném énis valami jégkék színűre vagy valami majdnem fehérre cserélni az izzókat, ha nem szólnak/-nának érte...
vagy most hülyeséget kérdeztem ?
őőő jut eszembe... ledes indexre való cserénél, az index relét is cserélni kell ( érdemes ) v. elég csak az ellenállással csinálni valamit ?
Csáóóka..

Most nézem, meg olvasom h valamilyen "egyedi" r.táblatartó konzolod van... először hirtelen azthittem "undertéjl" egész pofásnak néz ki ez a fajta megvalósítás. valami közelebbi képet tudnál mutatni róla, ha lehet ?
Annyira nem.Kiszámolgattam.KB ugyanannyi csak nem egyszerre adod ki hanem apránként több szereléssel.
Viszont jobban tapad...........ha ki tudom használni.
Ha nem legalább jobban mutat az olvadt izé a gumi oldalán.

Viszont 160-asban nem sok értelmes használt van pályázósban.
Alszok rá egyet de szerintem holnap meg is rendelem:D
Én is gondoltam már a használt gumikra lényeges az ár különbség
Az OK-lehet.

Ebben az évadban kipróbálom a használ pályás sportgumikat mert aszondták a tőlem okosabbak hogy királyság.

És nem elhanyagolható hogy olcsóbb.
Mivel nem vagyok egy aszfalt betyár minimálisan mehet a tartósság a tapadás rovására mondjuk egy 120/70-17+160/60-17 TL BT023(W)Bridgestonehoz mit szolnál?