Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van?....ha szerszám kell van pár féle imbusz....
Típushiba?

Bakker.............csinálnom kell egy irtó lapos 6-os inbusz fejet..............vagy kiveszem a blokkot.Na azt soha.
Nem az eredetire hanem mondtad, hogy kettőt rendeltél és a másikat átvenném ha nem kell...
Persze meg van majd szétszedheted
A másikra igényt tartok ha még áll a dolog....
Szia Sanyi!
Ma végre sikerült kicserélnem az iap senzort!
Beindítottam a motort egyből felpörgött kb 1600-1700-re hidegen és egy kis idő múlva vissza ejtette a fordulatot 1500-re és azt stabilan tartotta nem ingadozott mint régen úgyhogy megoldódott a probléma.
Köszönöm a segítséget.
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak.
*legjobb"
lehjobb a hátsó ajtó zár:D
link

Találtam egy lomot ami esélyes...............de ennek is mindene csálén áll még képen is.
lehet kipróbálom,meg vmi szebb helyzetjelzőm,mert kicsit olyan a helyzetjelző mint egy 6vos simson:S
Nöm..............ez jumper..................nekem jó lenne a budipapír is de a yard nem díjazná.
Még semmi, de ha kipróbálod akkor már lesz...
Ez nem ugyanaz?..
Hát.................ledes.
amúgy LEDes h4 es izzóról mi a véleményetek?
Papírok nélkül.
És most nem pár guriga budipapír kéne hozzá.
jojo csak épp megláttam,gondoltam hátha érdekel:)
Papírok nélkül.
És most nem pár guriga budipapír kéne hozzá.
jolvanna:D
tök véletlen akadtam most rá!
http://www.jofogas.hu/vas/Citr...
Huhh...............sosem hittem hogy annyi van benne.
Nézd meg,de pff valahogy nemtom elhinni h 160 van bent:D
Hát...............nem tudom................nem megy...................most ha csak azé mert folyik az nem ügy................ha más akkor vagy 180e ért odaadják vagy keresek másikat.
Látni kő oszt annyi.Itt van 20 percre.
Azt nem is néztem, tehát motorhibás és folyik a hűtő?...akkor lehet, hogy megfőzték.....akkor viszont a generálnak nincs értelme, az drága, inkább egy másik motor bele, de ha összeszámolod akkor már drágább lesz mintha egy jót vennél....
A motorszállításra én is gondoltam.
Bár egy franciaágyakkal megtömve hátha nem gurulnék vissza az érdi emelkedőn.
A leszaladás vele mondjuk triesztig már csak bónusz lenne.