Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, sikerült?
mintha ohm-ban lennenek az ellenallasok megadva.
sziasztok

Hátsó integrált indexes lámpához, mekkora teljesítményű ellenállást ajánlotok ? valakitől mintha azt hallottam volna, hogy 20W-os bőven elég....
Ja és paszta nincs előírva........könyv szerint...........de akkor küldök alá valami szart.
Mert a vezérműlánc átugorhat.................ezért le kell rögzíteni...............és a jelölések a tengelyen egyvonalba kéne állítani.

A lánc még úgy is elég érdekeset ugrott hogy le volt rögzítve huzalközegelővel mikor kivettem a feszítőt.Ha ez simán lett volna tuti átugrik.

Még így is necces de nem hiszem.
csak a feszítő cseréjéhez minek levenni a szelepfedelet? SV-nél amúgy elő van írva tömítőanyag a szelepfedél gumitömítéséhez is, nem tudom a melltartónál kell-e
Én csak a Michelin és a Continentált ismerem.
Continental Road atack-ot használtam ezelőtt.Nem volt rossz,de a legendás élettartalma nálam elmaradt a várttól. Most Michelin Pilot powerem vam.Sokkal frankóbban tapad mint a road atack,várhatóan nem is fog elmenni 10000km-et mint a Konti.
Sokan dícsérik a Michelin Pilot Road 2ct-t.ÉN megpróbálnám azt...
Bolondozom.........................

Amúgy vezérműlánc feszítőt cserélek.
Te most mit is csinálsz?
OK.
Kicsit recegek nehogy elcsesszem és átugorjon egy fogat a vezérműlánc.

Pedig még huzalkötegelővel is odarögzítettem a vezértengely fogaskerekéhez.

Látszatra nem ugrott át.

Ha áthugrott lehet venni blokkot.
A papír alá igen, de a gumi alá ha még puha akkor nem nagyon kéne.....oda akkor kell ha már régi, megkeményedett, igaz néha már akkor sem segít.....
A dekli papírtömítése alá rakjak paszát egy leheletvékonyan?

A szelepfedél gumitömítése alá is raknék rakok biztos ami ziher............vagy marhaság?
Sok mindentől függ....mennyi pénzed van, mire akarod használni stb.....a pénz azért kérdés mert az sem kérdés, hogy egy racsing guma jobb mint egy túra, de a kopás miatt a sűrűbb csere okán jóval többe is kerül......
Sziazstok !

Segítséget kérek tőletek, hogy a motoromra szeretnék venni újónan első illetve hátsó szettet!

Milyen motorgumikat ajánlanátok a kis Sv-re?
És miért?

És honnan szereztététek be?

Üdv.:KisZsupi
Asszem sikerült.Most lebontottam azt a hihetetlen mennyiségű cuccot a hengerfej fölűl.Egy csavarhoz kell ez.
De megoldódik ha jól tippelek.
Krowaval megoldható úgy is.....volt már ilyenre szükségem amikor nem volt meg a készlet....azóta nincs ilyen gondom...
arra nem jó a nyomatékkulcs
darab levágott inbusz+6os villáskulcs nem müxik?
...de ha gondolod gyere át,megheggesztem
na ez jo hir...... Ha nem sikerul a hegesztes sikitok.
Szerintem van...
asszonykával:)
Nem kell erősnek lennie 10 Nm el kell lehúzni.............csak embertelen szűk minden benne.
Ha van olyan kis crovához 1/4 colos 6-os inbusz fej ami 15 mm környéki teljes hosszú az nem lenne rossz.
Van készletem amiben akad rövid is és igen erős, nem törik el......
Nem interneten rendeltem, hanem a Ricsibontóból vettem és szerncsére jó. Úgy, hogy csak az eredetit tudom neked adni.
KB 1 cm-s vagy még kisebb................ennyi fér el a váz és a szelepfedél közt.Már csak meg kell hegeszteni.Az trükkös lesz holnap.