csak a feszítő cseréjéhez minek levenni a szelepfedelet? SV-nél amúgy elő van írva tömítőanyag a szelepfedél gumitömítéséhez is, nem tudom a melltartónál kell-e
Én csak a Michelin és a Continentált ismerem.
Continental Road atack-ot használtam ezelőtt.Nem volt rossz,de a legendás élettartalma nálam elmaradt a várttól. Most Michelin Pilot powerem vam.Sokkal frankóbban tapad mint a road atack,várhatóan nem is fog elmenni 10000km-et mint a Konti.
Sokan dícsérik a Michelin Pilot Road 2ct-t.ÉN megpróbálnám azt...
Sok mindentől függ....mennyi pénzed van, mire akarod használni stb.....a pénz azért kérdés mert az sem kérdés, hogy egy racsing guma jobb mint egy túra, de a kopás miatt a sűrűbb csere okán jóval többe is kerül......
Nem kell erősnek lennie 10 Nm el kell lehúzni.............csak embertelen szűk minden benne.
Ha van olyan kis crovához 1/4 colos 6-os inbusz fej ami 15 mm környéki teljes hosszú az nem lenne rossz.
Hátsó integrált indexes lámpához, mekkora teljesítményű ellenállást ajánlotok ? valakitől mintha azt hallottam volna, hogy 20W-os bőven elég....
A lánc még úgy is elég érdekeset ugrott hogy le volt rögzítve huzalközegelővel mikor kivettem a feszítőt.Ha ez simán lett volna tuti átugrik.
Még így is necces de nem hiszem.
Continental Road atack-ot használtam ezelőtt.Nem volt rossz,de a legendás élettartalma nálam elmaradt a várttól. Most Michelin Pilot powerem vam.Sokkal frankóbban tapad mint a road atack,várhatóan nem is fog elmenni 10000km-et mint a Konti.
Sokan dícsérik a Michelin Pilot Road 2ct-t.ÉN megpróbálnám azt...
Amúgy vezérműlánc feszítőt cserélek.
Kicsit recegek nehogy elcsesszem és átugorjon egy fogat a vezérműlánc.
Pedig még huzalkötegelővel is odarögzítettem a vezértengely fogaskerekéhez.
Látszatra nem ugrott át.
Ha áthugrott lehet venni blokkot.
A szelepfedél gumitömítése alá is raknék rakok biztos ami ziher............vagy marhaság?
Segítséget kérek tőletek, hogy a motoromra szeretnék venni újónan első illetve hátsó szettet!
Milyen motorgumikat ajánlanátok a kis Sv-re?
És miért?
És honnan szereztététek be?
Üdv.:KisZsupi
De megoldódik ha jól tippelek.
...de ha gondolod gyere át,megheggesztem
Ha van olyan kis crovához 1/4 colos 6-os inbusz fej ami 15 mm környéki teljes hosszú az nem lenne rossz.