Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán 30-nál kéne nézni.És ahogy sasolom lapkás.Egy csésze szerű szarság van a vezértengely alatt lefelé áll alatta a lapka és úgy a szelepek.
Ha jól tipplelek.
Nekem is lesz szerelnivalóm ha minden igaz......szereztek egy jawa blokkot ami állítólag jó és igen jó áron.......amikor el tudom hozni átrakom......
Na mindegy, majd jövő karácsonykor....
Nagyon.
A méréshez nem, azért jó lett volna megejteni ha már úgy volt....nagyon összeraktad már?
Eladó 2db láncszett Suzuki SV 650S-hez. Első+hátsó lánckerék + DID 525VM2 100LE+ lánc. 32100Ft helyett 30000Ft/szett.
Bejglit zabálni..............én má le vagyok tiltva.
mire valók az ünnepek
Alakul az élet................mindenki szerel.
nekem meg lehet kell az astrára szervó szivattyú
Hmmm.................elfelejtettem tuszkolni.

De má nem kapom szét ujra.
levenni
a méréshez nem kell elvileg lenni már semmit, csak be kell tuszkolni a hézagmérőt
Hmmm... Jó kérdés... Szerintem igen :D
Volt bringán tükröm régen és abba lehetett látni.
Látni is fogsz benne?
Srácok szerintetek ennek van súlya? Vagy majd kell tolni valamit a kormányba súlynak ha ilyet felvarázsolok!
Rohadtul tetszik, és lehet inkább ez kerül fel mint 1 plexi

Kormányvégtükör

A következő projekt meg lehet a hengerenkénti kidörrentő. de azt nagyon meg kell fontolni
Nem............ahhoz le kellett volna szedni a vezérműtengely tartóját is.................ha jól tévedek.
és van ára amit ft-ban számolnak....még...
ohm a mértékegysége de emellett van neki teljesítménye is amit wattban számolnak.
szelephézagot megnézted ha már ott voltál?
de.....nem nagyon..... osszeraktam.
Hali!
Te mit szerelsz már? csak nem a barkaszt kaptad szét?

Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek!
Hangzani hangozhat.Viszont láttam.Kihúztam és szívinfarktust kaptam mert majd leugrott.
hát ez elég hihetetlenül hangzik, de legyen. legalább jót szereltél, nem csak 2 csavar ki meg vissza
Ja.Mindent lekattintottam nyomatékra.Már csak a tankot kéne visszatenni.Paszta szárad.A szelepfedélre nem raktam.Az egy elég jó profilos cucc.

De kicsit lehet a légszűrő alatt a cuccot el kéne rendeznem mert enyhén le kellett nyomni hogy a helyére kerüljön.
Folyt.köv hgolnap este.