Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az jut, de eddig el kellett jutni
Neked a 3 kerekű babakocsi jusson................kurvadrága a cucc.
hát, mindenkinek más jut eszébe
Loctite 5922 volt otthon...............szombaton derült ki hogy csak szilárd formában.
És sajnos csal a másikat találtam fogható állapotbn ilyen időintervallumban 1500-2000 pénz közt.Egy tenyérnyi dekli körbetömítésére meg nem veszek 4-5e ért ipari kiszerelésű cuccot tudván hogy jövőre talán még kelleni fog belőle 10 gramm újra.
Van olyan akinek bejön az élet pénzügyileg.
Szerintem pedig nem jó az a paszta, én csak ezt használom
Attól függ.......................ha a cél a fazongyanta lett volna.
ez így olyan, mintha lehúznád egy csaj bugyiját, aztán anélkül hogy kezdtél volna valamit visszaadnád rá
Gyakorlatilag meg kiderül.
Ez elvileg tök jó....
Áh..............faszán meghegesztettük a kulcsot reggel.Ennek örömére gyorsban szétkaptam beforgattam jelre,lerögzítettem és kirántottam azt a szart.
Majd össze.
Ezé nem kérném hogy utazz egy órát.
Van ithon egy fél tubus aminek a kupakjánál úgyis beszáradt, de belülmég van bőven....azt vihetted volna ingyé.........tegnap gondoltam, hogy felhívlak vagy hívsz esetleges segítség okán, de nem tettük ezért korán inni kezdtem....
Nem.
Ez volt hirtelen.A loctite valami ipari volt 4 rugó fölött.
Nem loctite?.....
200 bassz.
Mit?.....és 20°-ig?...vazz, nézd meg gyorsan mi az, hogy időben letöröld ha nem odavaló.....
Amit az unixnál vettem hirtelen................valami ultraseal vagymi.20 fokig hő és olajálló fekete.
Milyen pasztát tettél fel?
Nem...............megvárom a pasztát hogy megkössön.24 óra.És átrendezem a kábeleket hogy ne nyomja a légszűrőt el.
Beindítottad már?
Le.......
Az jó..............ha esedékes sikítok.Le kell venni azt a rohadt vezértengelyeket is ha cserélni kell.

Remélem sokáig nem kell.
Ez az általános......van készletem ha majd kell bele.....