Nem csak a műszaki miatt hanem mert a rendőrök is egyre jobban értenek hozzá és lesznek vidékek mint ahogy már tavaly is volt, hogy xenonért, sportdobért és hasonlókért ugrott a forgalmi....
Igen, ledest mmint beépített indexest vettem. Ha a műszaki miatt mondod, akkor nem érdekes, mert ismerős el tudja intézni occóbban :)
Egyébként nem tudom miért, de érdekes ez a lámpa. Youtube-n amiket néztem erről a lámpáról, mind1iknek a külső "égősor" volt az irányjelző, viszont nekem a középső...
Ha valakinek lenne ehhez kedve, de motorozni nem akar az is jöhet mert kiderült, hogy van normális szállás is 2-3000/éj körül....tőlünk is jönnek így és csak a bogrács/sütés/ivás részén lesznek a sátrak körül, befeküdni nem kell....
Front fork oil capacity (each leg) :
490 ml (16.56/17.25 US/Imp oz) for SV650
488 ml (16 .49/17.18 US/Imp oz) for SV650S
•
Move the inner tube up and down several strokes until no
more bubbles come out from the oil .
•
Keep the front fork vertically and leave it during 5 - 6 minutes .
NOTE:
Take extreme attention to pump out air completely .
•
Hold the front fork vertically and adjust the fork oil level with
the special tool .
NOTE:
When adjusting the fork oil level, remove the fork spring and
compress the inner tube fully.
09943-74111 : Front fork oil level gauge
Fork oil level :
92 mm (3 .62 in) for SV650
94 mm (3.70 in) for SV650S
Sziasztok!
Valaki cserélt már első teloba olajat? ha igen véletlenül nem tudja valaki,hogy menni kell bele? mert nem találtam eddig semmi adatot róla válaszotokat előre is köszi!
azt tudom hogy után gyártott csak sehol nem találok olyat aki hirdeti. a fejidomot 2004-es SV-re fel lehet rakni mert elvileg az csak 2005-ös évjárattól van fent.
A sárvédő hasonló sok helyen van utángyártottban a fejidom két oldaksó sárga része gyári termék bárhol kereskedésben megvehető színrefújva.A plexi valami tuningcég igen csúnyára sikerült darabja lehet.
Üdv. Ilyen kiegészítőket keresek de sehol sem találok esetleg valaki tudna nekem segíteni hogy honnan lehet rendelni?
Keresek hátsó sárvédőt láncvédővel
és fejidomot, olyanokat mint a képeken.
Igen, ledest mmint beépített indexest vettem. Ha a műszaki miatt mondod, akkor nem érdekes, mert ismerős el tudja intézni occóbban :)
Egyébként nem tudom miért, de érdekes ez a lámpa. Youtube-n amiket néztem erről a lámpáról, mind1iknek a külső "égősor" volt az irányjelző, viszont nekem a középső...
Segítséget szeretnék kérni, hogy a 650es tankja megegyezik-e az 1000es tankjával?
Előre is köszi a válaszotokat.
:hóbagoly
490 ml (16.56/17.25 US/Imp oz) for SV650
488 ml (16 .49/17.18 US/Imp oz) for SV650S
•
Move the inner tube up and down several strokes until no
more bubbles come out from the oil .
•
Keep the front fork vertically and leave it during 5 - 6 minutes .
NOTE:
Take extreme attention to pump out air completely .
•
Hold the front fork vertically and adjust the fork oil level with
the special tool .
NOTE:
When adjusting the fork oil level, remove the fork spring and
compress the inner tube fully.
09943-74111 : Front fork oil level gauge
Fork oil level :
92 mm (3 .62 in) for SV650
94 mm (3.70 in) for SV650S
Valaki cserélt már első teloba olajat? ha igen véletlenül nem tudja valaki,hogy menni kell bele? mert nem találtam eddig semmi adatot róla
Elvileg ez de nem tuti a link.
Keresek hátsó sárvédőt láncvédővel
és fejidomot, olyanokat mint a képeken.
Van egy eladó, hibátlan, gyári hátsó lámpám. Érdekelne valakit ? Ár, megegyezés szerint
nálunk csak egy.
ne tudd meg milyen kényelmetlen úgy
"Ne a nőt az ékszert nézze"
Csíped a csilli villi cuccokat mi?