nézted a motorszerelő srác beírását?....vagyon benn igaz szerintem.....a nagybandival az a baj, hogy igen nyomatékos és arra büszkék, hogy már 50-el 5-ben mennek....ez egy forró olajnál ami esetleg gyengébb is okozhat gondot, és miért van az, hogy nem mindenkinél lép fel a problem?....
2006-ban volt egy széria légolajos, de már injektoros, a 2005-ös meg külsőre olyan már mint a vizes, de még nem az és karbis....volt egy kis kavar abban az időben... ...mindkettő félét láttam...
Sanyi Te talán tudsz választ adni a kérdésemre. Haverom akar venni egy sor4-es 600-ast de injektorosat. Bandit vagy Fazer a 2 jelölt, de érdekes módon a Banditba össze vissza van a vizes-injektoros blokk. (tudom, h 650-es a Bandit de ez most nem lényeg) szóval van 2005-ös injektoros de van 2008-as karbis-olajhűtéses is. Hogy volt itt a váltás? És melyik jobb vajon?
1 road attackom és bt020-am van hátra....olcsók....kb annyit érnek mint a pr1 ami volt Neked ahogy írtad.....végülis a gixefen road attack volt hátul és elmentem vele vagy 10000-et gond nélkül úgy, hogy volt még rajta bőven.....az is tény viszont, hogy az sv hamarabb megeszi, de ez igaz minden gumira...
Használtat Bt023-ból nem találtam. Pilot Road 2-ből csak elsőt találok.
Z6-ból tudok elsőt hátsót is.
De nem tudom melyiket válasszam.
Előző SV-men Pilot Road 1 volt, használt, nem volt gondom vele.
Ezeket ennél az árnál olcsóbban is meg lehet venni...illetve a pr2-őt nem nagyon, de Z6 garnitúrát már 52-ért is hallottam.....amúgy jobban jársz a használttal....főleg az ilyen túrás gumiknál....de mindnél....egy jó használt nem el sokkal kevesebbet mint az új és töredékébe kerül.....
Melyik gumi lenne a legjobb választás a kicsi SV-re?
Bridgestone B023 : 77990Ft
Michelin Pilot Road 2: 65990Ft
Metzeler Z6 : 64687Ft
Nem vagyok őrült motoros, de biztonságot szeretnék érezni magam alatt.
Esetleg hol vannak olcsóbban ezek? R17.hu-n néztem a árakat.
Köszönöm!
neked is 55lóerös sportautód lesz
a motorja kb megegyezhet az elsö puntóval
javaslom nézd meg a generátort tükörrel teljesen körbe(szokása szétrepedni)
a fütö és a hütöradiátor gumitömitése meg elfárad tizenévesen
qrvaolcsó hozzá minden,szerelhetö,pár tipushibát leszámitv alig van vele gond,és alig kér benzint
Pirelli angel van a motoromon elöl hátul... 120/70 180/55
kb 75% -os..
ha használtat keresel boltolhatunk..
Z6-ból tudok elsőt hátsót is.
De nem tudom melyiket válasszam.
Előző SV-men Pilot Road 1 volt, használt, nem volt gondom vele.
Melyik gumi lenne a legjobb választás a kicsi SV-re?
Bridgestone B023 : 77990Ft
Michelin Pilot Road 2: 65990Ft
Metzeler Z6 : 64687Ft
Nem vagyok őrült motoros, de biztonságot szeretnék érezni magam alatt.
Esetleg hol vannak olcsóbban ezek? R17.hu-n néztem a árakat.
Köszönöm!
Adaptív fényszóró dőlésszöghöz képest... és a többi BMW-s nyalánkság!
Remélem nincs baja
Autószerelő a Sógi faterja!
Szóval csak tankolni kell!
a motorja kb megegyezhet az elsö puntóval
javaslom nézd meg a generátort tükörrel teljesen körbe(szokása szétrepedni)
a fütö és a hütöradiátor gumitömitése meg elfárad tizenévesen
qrvaolcsó hozzá minden,szerelhetö,pár tipushibát leszámitv alig van vele gond,és alig kér benzint