Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is erőlteted meg a váltót.....
Még nem...................de én pörgetem mint a hülyegyerek..............nem plömpögök 6 ban 50-el.
nézted a motorszerelő srác beírását?....vagyon benn igaz szerintem.....a nagybandival az a baj, hogy igen nyomatékos és arra büszkék, hogy már 50-el 5-ben mennek....ez egy forró olajnál ami esetleg gyengébb is okozhat gondot, és miért van az, hogy nem mindenkinél lép fel a problem?....
Fazekat vegyen.Bandit váltója necces.
ja, 2008-ban már csak vizes volt vagy pedig egy bentragadt légolajost sütnek el 2008-nak...
2006-ban volt egy széria légolajos, de már injektoros, a 2005-ös meg külsőre olyan már mint a vizes, de még nem az és karbis....volt egy kis kavar abban az időben... ...mindkettő félét láttam...
Sanyi Te talán tudsz választ adni a kérdésemre. Haverom akar venni egy sor4-es 600-ast de injektorosat. Bandit vagy Fazer a 2 jelölt, de érdekes módon a Banditba össze vissza van a vizes-injektoros blokk. (tudom, h 650-es a Bandit de ez most nem lényeg) szóval van 2005-ös injektoros de van 2008-as karbis-olajhűtéses is. Hogy volt itt a váltás? És melyik jobb vajon?
1 road attackom és bt020-am van hátra....olcsók....kb annyit érnek mint a pr1 ami volt Neked ahogy írtad.....végülis a gixefen road attack volt hátul és elmentem vele vagy 10000-et gond nélkül úgy, hogy volt még rajta bőven.....az is tény viszont, hogy az sv hamarabb megeszi, de ez igaz minden gumira...
nem olcsón....legalábbis pár éve nem volt az....Neked haverod?...nekem nem...
120/70 és 160/60 17" keresek
Mekkora gumit keresel?

Pirelli angel van a motoromon elöl hátul... 120/70 180/55

kb 75% -os..
ha használtat keresel boltolhatunk..
Használt gumija is rengeteg van! a Fektinek
Előre nem véletlen hogy találsz.
a Fekti Tibinél Gyálon 52000 az uj Z6 szerdán mondta
Használtat Bt023-ból nem találtam. Pilot Road 2-ből csak elsőt találok.
Z6-ból tudok elsőt hátsót is.
De nem tudom melyiket válasszam.
Előző SV-men Pilot Road 1 volt, használt, nem volt gondom vele.
Mondjuk a PR2 15e KM e hátul elég sok.Számszakilag szerintem jobb vagy KB ugyanannyi mint 3 pályás gumi. Ha a szereléseket is hozzávesszük.
Ezeket ennél az árnál olcsóbban is meg lehet venni...illetve a pr2-őt nem nagyon, de Z6 garnitúrát már 52-ért is hallottam.....amúgy jobban jársz a használttal....főleg az ilyen túrás gumiknál....de mindnél....egy jó használt nem el sokkal kevesebbet mint az új és töredékébe kerül.....
Jó reggelt!

Melyik gumi lenne a legjobb választás a kicsi SV-re?
Bridgestone B023 : 77990Ft
Michelin Pilot Road 2: 65990Ft
Metzeler Z6 : 64687Ft
Nem vagyok őrült motoros, de biztonságot szeretnék érezni magam alatt.
Esetleg hol vannak olcsóbban ezek? R17.hu-n néztem a árakat.
Köszönöm!
De az a műszaki csemege ami benne van!
Adaptív fényszóró dőlésszöghöz képest... és a többi BMW-s nyalánkság!
Ma lattam a tesco elott egy k1600 gt-t.erdekes egy benga allat.de csak elol.....az ulesresz meg furan kicsi z elejehez kepest.
Na majd meglesem...
Remélem nincs baja
Jah.............ennyire szar helyen generátort még nem láttam.Lenn az úttól 30 centire hogy állandóan vizes legyen.
Az a mázlim hogy minden cserélve van rajta.
Autószerelő a Sógi faterja!
Szóval csak tankolni kell!
neked is 55lóerös sportautód lesz
a motorja kb megegyezhet az elsö puntóval
javaslom nézd meg a generátort tükörrel teljesen körbe(szokása szétrepedni)
a fütö és a hütöradiátor gumitömitése meg elfárad tizenévesen
qrvaolcsó hozzá minden,szerelhetö,pár tipushibát leszámitv alig van vele gond,és alig kér benzint
Jaja...........ha van ismi az nem rossz dolog.