Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még a Suzuki DR 600 on is 2 gyertya volt az egyhengerben, jelentősége ott van hogy két pontról indul el az égés, ezért tisztábban tökéletesebben játszódik le és gyorsabban is...
Május eleje, az 4 napos..
Nekem egy versenyen, még éppen hogy megvettem a mmocit és hülye fejjel nem cseréltem le a fékfolyadékot, és túlterheltem , a szar folyadékot, megfortt, és beesett a hátsó fékpedál, beszálltam az erdőbe szépen, azóta nagyon odafigyelek erre, bármit veszek cserével kezdem...és jó a DOT4 normál haszálatra egy SV be, nem kell több
Másodszor sem sikerült előbbre jutnom a hasidommal.
Sehogyan sem akar jó lenni, vagy igen hülyén áll, vagy feszül, nekiér a kipufogónak, olajhűtőnek.

Valaki nem tudna lőni pár fotót, mindkét oldalról?
Akartam kérdezni már, hogy áprilisban egy tengerpart? Tavalyi húsvét nagyon szép volt Mondjuk az most nem lehet mert nagyon az elején lesz áprilisba
ha jól tudom az 5.1-et abs-es fékekre fejlesztették ki az alacsonyabb viszkozitás miatt.
szerintem ezt nem az abs dönti el.

Te érezted már, hogy milyen, amikor elmegy a fék? Én csak autón... Nem kívánom senkinek. Vedd és töltsd a legjobbat.
ABS nélküli verzsönbe érdemes tölteni DOT5.1-et? vagy maradhat a 4?
lehet érezni valami különbséget?
szerintem másképp nem kaphatta volna meg az EUR-akárhány minősítést. Legalábbis más motorokról szóló cikkekben ezt szoktam indokként olvasni.
nem egy kölcséghatékony dolog a gyertya cseréje így
Eladó 2000-es évjáratú Sv 650 N
újrahúzott ülés, hibátlan állapotban, nemvolt használva.
8.000Ft
Érdeklődni:
nandor.janosi@gmail.com
nem, az a kipufogóoldalon ad a rendszerhez frisslevegőt, utánégetés jelleggel.
köze van a PAIR rendszerhez?
károsanyagkibocsátás - amennyire én tudom.
csak jót tudok ;-) azt az egyet
Boldog új évet mindenkinek :)

Az SV gyári akkumulátora egy csoda. 6 év után is gond nélkül indul az szezon.
ja amúgy ez a hengerenkénti 2 gyertya ez milyen célt szolgál? alfákon láttam ilyet még
2000es SV650Sre keresek sport kipufogót összekötő csővel vagy rendszert! Ha valaki esetleg tudna segíteni
Szia Sanyi!
Bajvan ugyan azt csinálja a motor mintamikor gyertyát cseréltünk.
Ma reggel megint le állt a motor és nincs alapjárat olyan mintha csak egyhenger mükődne szerinted mi lehet?(gyertyakábel vagy trafo)?
most miután visszaraktam a kereket az elsőnél elég jól súrolja a ferodol a tárcsát
Én ferodo-t használok, valamivel olcsóbb és teljesen jó, ha ügyesen cseréled összesen 3dl elég....
első+hátsó fékrendszerbe mennyi lötyi kell és mit ajánlotok?motult nézt nem volt drága
Külföldi 2-3 napos nem borzongat?
Sziasztok! Érd környékén tud valaki egy jó motorszervizt?
írtam üzenőfalon

és a raptor 650ben koppra ugyanaz a blokk van mint az sv-ben ? mert annak ahogy nézem brembo fékek meg fordított teló, nem kanyarvadásznak kell csak dt fékeivel szopok ugy hogy ezekre alergiás lettem