Én meg valami különös állatfaj vagyok mert nem volt szünet a havazáson kívűl a motorozásomban :) az SV-t csak jan 15-én vettem de azóta beletekertem óvatosan sunyiba 700 km-t, csak hogy mire jön a szezon ne zöldfülüként kezdjek a sporttúra szegmensben az SM és a cross nyeregből átpártolva, holnap Valaki valamerre motorozni?
Sanyi, kuplung-bowden csere anyaggal mibe fájna? minden totál ki van már tekerve és még így is sokallom a holtjátékot kicsit már meg van nyúlva szegénykém
kényszer helyzet, a maradék idomom fényezőnél van még mindig... Mester azt vallja hogy jó munkához idő kell..Dec óta van nála. Egy kurva mákja van hogy iszonyat szépen dolgozik.
Esetleg valaki akinek vangyári kipufogója megtenné,hogy lefényképezi nekem a motorját hátulról?Úgy hogy lássam mennyire áll el a kipufogó a hátsó kerékhez viszonyítva.
A sövényben laknak.
A blöki egésznap azzal szórakozik hogy nekimegy,meglöki és kétlábon figyeli ahogy össze-vissza repülnek.
Viszont csak holnap húzom be a vezetéket.
Rémítően lusta vagyok.
Kivett belőlem ez a madraras tesco.
Most húzom be a vezetéket.
Nekem arra áll. De szerintem a képen is.
link
Esetleg valaki akinek vangyári kipufogója megtenné,hogy lefényképezi nekem a motorját hátulról?Úgy hogy lássam mennyire áll el a kipufogó a hátsó kerékhez viszonyítva.