Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem újra, szomszéd vagy....
Én meg valami különös állatfaj vagyok mert nem volt szünet a havazáson kívűl a motorozásomban :) az SV-t csak jan 15-én vettem de azóta beletekertem óvatosan sunyiba 700 km-t, csak hogy mire jön a szezon ne zöldfülüként kezdjek a sporttúra szegmensben az SM és a cross nyeregből átpártolva, holnap Valaki valamerre motorozni?
Sanyi, kuplung-bowden csere anyaggal mibe fájna? minden totál ki van már tekerve és még így is sokallom a holtjátékot kicsit már meg van nyúlva szegénykém
Verebek.
A sövényben laknak.
A blöki egésznap azzal szórakozik hogy nekimegy,meglöki és kétlábon figyeli ahogy össze-vissza repülnek.
Látszik, chogy kezdődik a szezon...megjelentek az első fecskék...
kényszer helyzet, a maradék idomom fényezőnél van még mindig... Mester azt vallja hogy jó munkához idő kell..Dec óta van nála. Egy kurva mákja van hogy iszonyat szépen dolgozik.
Én nem.Alapból 3 hengerem van.
Viszont csak holnap húzom be a vezetéket.
Rémítően lusta vagyok.
Kivett belőlem ez a madraras tesco.
Én ha ráülök a gépemre akkor az 3 hengeres.....olyan szép hengerformám van...
Közel sem olyan.
Valamennyire nem gond.
hát az enyém meg el fog álni a keréktől nagyon úgy néz ki
Van valakinek 1db eladó hengere? Triplásítom a gépet
Tatabánya,Tata,Komárom,Győr?
Gyakorlatilag az inyektorig szétkaptam.
Most húzom be a vezetéket.
udvarban?
Kéne. De nem messze.
Holnap motor?....valahová?...vagy inkább ne....
Pedig jónak kéne lenniük.
Fel akartam próbálni a hasidomot, de amik vannak hozzá lemezek, azokkal sehogyan sem jön ki jól. Szerintem csinálok hozzá új tartókat majd...
Szerintem inkább a kerék felé van a vége nem?
Nekem arra áll. De szerintem a képen is.
Szerintem párhuzamos.

link
Kipufogó project folyamatban.

Esetleg valaki akinek vangyári kipufogója megtenné,hogy lefényképezi nekem a motorját hátulról?Úgy hogy lássam mennyire áll el a kipufogó a hátsó kerékhez viszonyítva.
Csak vékonyan lesz elég.
26liternyi ruha fér ide Remélem bőven elég lesz a túrákra + tanktáska