Én meg arra gondoltam, hogy meg kellene nézni azt a híres luxus hajót olaszba ami az oldalán fekszik. Ha jól tudom még ott van és marad is egy darabig. Nincs messze a helyszín csak át kell mennyi egy kis hegyrendszeren és áprilisban szerintem még nem kivitelezhető motorral
Csak gondoltam és ha összejön akkor húsvétkor a hosszú hétvégén kigurulnánk, és gondoltam mivel Ti rutinosabbak vagytok, informálódok már előtte hogy mire érdemes figyelni, és mit kell(ene) még beszereznem.
Ez ingyenes.Csak igényelni kell.Gyakorlatilag igazolja hogy van TB-d és ezzzel elfoggadják horvátban mintha itthon csinálnál mindent.
Utasbiztosítás ettől függetlenül kell.Olyan ami járműsállítást is tartalmaz.
És Kp a birságra.
Bocsi hogy ide írok de email címet nem találtam:D Láttam a kalandozás a dél kárpátokban című albumod és megtetszett a vidék! kérlek írd le röviden az útvonalat. Köszi :)
Őőő szerintetek nagy gond lehet abból hogy a diagonalt keverem a Radiállal?
Elöl diagonal hátul Radial. Ugyanis megjelent a diablo rosso II 140/70r17 méretben
Utasbiztosítás ettől függetlenül kell.Olyan ami járműsállítást is tartalmaz.
És Kp a birságra.
Valaki(k)nek vannak tapasztalatai a horvát rendőrökkel ? miket nem csípnek ? szólnak a sportkipuffért és egy int.indexes lámpáért ?
Valaki nem tud eladó doboztartót? Valami normális kéne, nem olyan ami szétszedi a segédvázat.
kérdésem lenne. hogy sv1000 elssö fékje jo e a 650 be. felfogatás ilyesi.szeretném lecserélni. elöre is kösszönöm.
sziasztok
A galériához tartozó 23. hozzászólásban ott van az útvonal linkje.
Őőő szerintetek nagy gond lehet abból hogy a diagonalt keverem a Radiállal?
Elöl diagonal hátul Radial. Ugyanis megjelent a diablo rosso II 140/70r17 méretben