Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha valakit érdekel: Gopro
Én meg arra gondoltam, hogy meg kellene nézni azt a híres luxus hajót olaszba ami az oldalán fekszik. Ha jól tudom még ott van és marad is egy darabig. Nincs messze a helyszín csak át kell mennyi egy kis hegyrendszeren és áprilisban szerintem még nem kivitelezhető motorral
Legyen nálad sok lóvé.És birjátok a sok km-t.Rohadt uncsi annyi kanyar.
Csak gondoltam és ha összejön akkor húsvétkor a hosszú hétvégén kigurulnánk, és gondoltam mivel Ti rutinosabbak vagytok, informálódok már előtte hogy mire érdemes figyelni, és mit kell(ene) még beszereznem.
Még nem normálisan sem láttam rendőrt.
hát köszi szépen. tehát ha normálisan közlekedsz, akkor igazából nem fognak csak ugy szívatásból baszogatni, hogy hangos a kipufogó meg ilyesmi ?
Ez ingyenes.Csak igényelni kell.Gyakorlatilag igazolja hogy van TB-d és ezzzel elfoggadják horvátban mintha itthon csinálnál mindent.
Utasbiztosítás ettől függetlenül kell.Olyan ami járműsállítást is tartalmaz.
És Kp a birságra.
vagyis papírról *
értem, köszi szépen. Esetleg erről a kártyáról mit lehet tudni ? hogy juthatok hozzá, mennyiért.. ?!
ja-ja...a biztosítás nagyon fontos...
Balesetet ne csinálj (a gatyád rámegy) és legyen EUcard biztosítási lapod.
A gyorshajtásra és a fizetőkapuknál a sorok mellett elhaladásra rámennek ha ott vannak, de a motorokkal még nem foglalkoztak tavaly...
Sziasztok.

Valaki(k)nek vannak tapasztalatai a horvát rendőrökkel ? miket nem csípnek ? szólnak a sportkipuffért és egy int.indexes lámpáért ?
Üdv.
Valaki nem tud eladó doboztartót? Valami normális kéne, nem olyan ami szétszedi a segédvázat.
Nem jó.Telóval,villahíddal együtt komplett.
sziasztok.
kérdésem lenne. hogy sv1000 elssö fékje jo e a 650 be. felfogatás ilyesi.szeretném lecserélni. elöre is kösszönöm.
sziasztok
Megvan köszönöm :)
Ha láttad a galériát, az jó. Akkor menj vissza, és nézd meg jobban.

A galériához tartozó 23. hozzászólásban ott van az útvonal linkje.
Bocsi hogy ide írok de email címet nem találtam:D Láttam a kalandozás a dél kárpátokban című albumod és megtetszett a vidék! kérlek írd le röviden az útvonalat. Köszi :)
KRESZ. nem engedi ha jól tudom
Hali gali...

Őőő szerintetek nagy gond lehet abból hogy a diagonalt keverem a Radiállal?
Elöl diagonal hátul Radial. Ugyanis megjelent a diablo rosso II 140/70r17 méretben
Naezénem.
Rendkívül drága mulatság
Naolyanomnemlesz.
16,5 colos. A versenygépeken van olyan