Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és ahhogy olvasom a ducatisok élve fognak megnyúzni.
Én már vacilláltam.
Csak a monster S4rs bazidrága.
Ez mekkora! Idézni foglak ha úgy adódik!
Van itt olyan ember aki ducati monster és sv között vacilált? azokat is nézegetem csak félek a ducatitól mert azért nem valami tartósak
Köszönöm kérdésed, elvagyunk a lekvárfőzéssel reggeltől estig. Azért remélem, hogy az idei szezonban lesz egy kis időm végre motorozni is.
Eddig gyári nokia van.
Má csak nem.
nem cseszi el.A jobb szivaros töltőkben van fesz szabályozó.Az autóban is ugyanaz a szivar gyújtó elvileg.
MA a szikrázó napsütés ellenére nem mentem egy kört se, kicsit elhúzódott a rendszámtartó átalakításom, de vgre megvan, egy kis lemez vagdosás fúrás faragás, gondolkozás az irányjelzők felhejezésén, de kész lett a végeredmény...
Mert közvetlen akksira kötöttem,biztosítékkal.
És nem akarom hogy álló motornál is be legyen kapcsolva az áramkör.
Ezért a rendszámvilágításra kötöttem egy kapcsolószálat.
Ezt relével az akksira raktam.
Csak végig lkellett vezetnem az akksi felé 2 méter kábelt.
Most lett kész.
Viszont minden ilyen 14 volt körül műkszik?
Nem csesz el ez töltőt?
Vagy ez hülyeség?
Na igen.. én is mindig bedugva megyek vizsgára... Hülyén is érzem magam... De ahogy kijön a bázisról a kis kupak kiszed és indít... aztán jön a csodálkozás meg a legközelebb így is jöhetsz.. ja persze
bár ha valami nagy áramfelvételü tárgyat akar működtetni róla akkor értem de különben nem.
ezt nem értettem én sem
Zoli: "Lerelézem, vagy dudára vagy lámpa kábelére,majd a relét akksira biztivel és annyi."
minek kellett abba relé?
Zoli hogy szuperál a szivar aljzat? nekem is kéne vennibár nem ártana ha nem kéne relézni hanem lenne hozzá szerelék biztosítékkal miegymással.csak számít az ár
küttem egy ímélt!
ja, a pluszt a hátsó féklámpa kapcsolóról célszerű venni mert az elég közel van..
Így látatlanba gondolom kell neki táp és rá kell dugni a szervíz csatira?Jól értelmezem?
Igen...a hozzá kapott rajzból elég jól kivehető, hogy hová kell kötni....nem bonyolult sőt..
Sanya!Jól értem ,hogy a fokozat kijelzőt csak rá kell dugni a szerviz stekkerre és kész is?
Szia....rég hallottunk felőled....hogy vagytok?
Így már tiszta....
Elsősorban a műszaki miatt.Nem akarok jó pénzért műszakiztatni megint.
Meg hát nem árt ha van gyári dob is a háznál.
A hangoskodást nem tudom és nem is akarom megunni
Jogos Balázs kérdése...miért?
meguntad a hangoskodást?