nekem most az F felett van viszont nem volt még hideg amikor néztem és még így sem ment bele a 3200ml csak kb 2900ml, ami viszont vicces hogy kb 2,5L az ami kifolyt belőle és ennyi.
Az XJ-n üvegszálas a hasidom. Még az előző tulaj megfektette a motort egy kavicsos tengerparton. Karcos lett, de nem tört össze az idom.
Több ilyen irányú tapasztalatom nincs, és remélem nem is lesz.
Jah, egyes motorcsónakok is üvegszálasak.. és azok általában bírják a strapát. Nem törnek azok sem, inkább csak ahol már sokadjára lettek megütve a stéggel, mólóval stb-vel, azokon a pontokon kezdenek "elmállani".. de nem repednek és törnek olyan könnyen
Most értem haza egy kis tavaszi gurulásból! Nem az igazi még, csúszik a fara, fázik a kezem! Papír kutya vagyok, de azért jobban esett mint múlt héten!
Hi all! A hosszú hétvégén egy már tradicionális Almádis pizzás guruláshoz mit szólnátok? Bp.- Székesfehérvár- Veszprém- Balatonalmádi- Gárdony- TÁRNOK- Bp. Útvonalon?
Sziasztok!
Egyik ismerősöm megcsinálta az utángyártott idomszettet, íme a fotó a végleges gépről. Ez Politech Racing idomból indult, ami neten rendelhető.
Az egész dolog költsége a gyári "félidomhoz képest" 50% alatt van. Szerintem baromi jól is mutat, sokkal jobb, mint a gyári.
Van hozzá egy részletes leírás, ha valaki szeretné, keressen meg és elküldöm.
Fel, egyre többen használják is rajta....legközelebb én is próbálom....csak azért írom ennyiszer mert ez a gumi dolog főleg az azon mulatozás, hogy mekkora madár aki a gyáritól eltér, szóval ennek hangoztatása olyanoktól akik még nem próbálták nem túl hiteles....nekem a 650-en a 18-as teljesen jó volt, sokak szerint az 1000-en a 190-szintén jó.....kipróbálom és majd utána mondok véleményt....
Csináltam pár dolgot műgyantából és üvegszálból.
Több ilyen irányú tapasztalatom nincs, és remélem nem is lesz.
Jah, egyes motorcsónakok is üvegszálasak.. és azok általában bírják a strapát. Nem törnek azok sem, inkább csak ahol már sokadjára lettek megütve a stéggel, mólóval stb-vel, azokon a pontokon kezdenek "elmállani".. de nem repednek és törnek olyan könnyen
Szörnyen lusta vagyok.
Simán csak hazajöttem és annyi.
Pedig még meleg is volt.
Egyik ismerősöm megcsinálta az utángyártott idomszettet, íme a fotó a végleges gépről. Ez Politech Racing idomból indult, ami neten rendelhető.
Az egész dolog költsége a gyári "félidomhoz képest" 50% alatt van. Szerintem baromi jól is mutat, sokkal jobb, mint a gyári.
Van hozzá egy részletes leírás, ha valaki szeretné, keressen meg és elküldöm.
Az csak az eszméletlenüberbrutálkurvajórettentőenerős triumphokra megy fel.