Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kipufogós nem csinál belőle egyet pikk-pakk?
Egy része még itt porosodik egy TL közdrabnak.Szerintem az első hengertől jövő leömlő rész amire csatlakozik a 2-es henger csöve.
Na mesélj, miből maradok ki?
Az gáz!
akkor e-bay 30 dollár egy olyan - 44 körül van itthon
Internet forum fuck people I know.

Ez se az.
talán mert nincs húgom?
Sajna pont a hátsó, rövidebb rész tűnt el.
Azért nem írtam, mert úgy voltam vele, ha komplett, akkor az lesz a legjobb, de végül is a rövid hibádzik...
gyanítom ez nem oxfordi inglis
Minek tanúsz agolul?
Én ezé taníttattam a hugomat.
mada faka brada...
csak várd ki a sorodat

amúgy, házi feladatként le kell írnom angolul, hogy mit szoktam a szabadidőmben csinálni. Ti hogy írnátok azt, hogy esténként fórumon beszólogatok a haveroknak?
Na végre nem csak én kapok.
azok az agysejtek tuti elpusztultak amik az idején helyes leírását tárolta
nagyon nehéz elsőre felrakni.A kapott konzolokat hajtogatnom kellett és imitt amott olyan mintha összement volna.Sok anyázásomba került és pár agysejtembe mire felszerkesztettem annak idelyén.
Mármint az első leömlőre gondolsz? Mert olyanom van, csak kicsit meg van nyomva, de nem vészes! Ha érdekel küldök róla fotót!
Melyik leömlő érdekelne? Ami elöl van?
Talán ez segít
Helló urak! SV1000 leömlő nem kallódik valamelyikőtöknél?
Egyik havernak elkallódott az elmúlt egy év, és három szerelő közepette. Az első elbaszta a motorját, a második nekiállt, de csak az idő haladt, a motor nem.
A harmadik végre beüzemelte, de a leömlő fele sajna nincs meg, pedig végre már menne, a szezon meg a nyakunkon.
Ha tudtok, segítsetek már. Előre is köszi.
(2004-es amúgy, nem tudom, van e jelentőssége)
Kezdődik.
Tegnap óta.
A -2-4 ben félránként öntögettem a kifolyt vizet a lavórból a radiátor alól egész éjjel akkor neeeeeeeem.
Most bejön a meleg.
Most vagy kórban?
Na én megdöglöttem a náthától.
Jót?....házit igen...
Fürödtem már április elsején is...illetve derékig mentem bele és majd megfagytam ....viszont a parton már jó idő volt csak addig volt kissé hűvös míg a kapela hágón át nem keltünk....
Jót tudok Budafokon, de reklámozni nem szeretek, dobj egy e-mailt...
mond mi kell és lehet tudok segíteni. enjoy87@freemail.hu
Április 7-én nekivágnál a tenger környékének? Nem azért mondom mert ellene vagyok, sőt tőlem aztán mehetünk. Csak félek, hogy akkor nem lesz még olyan jó idő mint múltkor volt.
Má pont törpöltem hogy milesz.