Kipufogós nem csinál belőle egyet pikk-pakk?
Egy része még itt porosodik egy TL közdrabnak.Szerintem az első hengertől jövő leömlő rész amire csatlakozik a 2-es henger csöve.
Sajna pont a hátsó, rövidebb rész tűnt el.
Azért nem írtam, mert úgy voltam vele, ha komplett, akkor az lesz a legjobb, de végül is a rövid hibádzik...
amúgy, házi feladatként le kell írnom angolul, hogy mit szoktam a szabadidőmben csinálni. Ti hogy írnátok azt, hogy esténként fórumon beszólogatok a haveroknak?
nagyon nehéz elsőre felrakni.A kapott konzolokat hajtogatnom kellett és imitt amott olyan mintha összement volna.Sok anyázásomba került és pár agysejtembe mire felszerkesztettem annak idelyén.
Helló urak! SV1000 leömlő nem kallódik valamelyikőtöknél?
Egyik havernak elkallódott az elmúlt egy év, és három szerelő közepette. Az első elbaszta a motorját, a második nekiállt, de csak az idő haladt, a motor nem.
A harmadik végre beüzemelte, de a leömlő fele sajna nincs meg, pedig végre már menne, a szezon meg a nyakunkon.
Ha tudtok, segítsetek már. Előre is köszi.
(2004-es amúgy, nem tudom, van e jelentőssége)
Fürödtem már április elsején is...illetve derékig mentem bele és majd megfagytam ....viszont a parton már jó idő volt csak addig volt kissé hűvös míg a kapela hágón át nem keltünk....
Április 7-én nekivágnál a tenger környékének? Nem azért mondom mert ellene vagyok, sőt tőlem aztán mehetünk. Csak félek, hogy akkor nem lesz még olyan jó idő mint múltkor volt.
Egy része még itt porosodik egy TL közdrabnak.Szerintem az első hengertől jövő leömlő rész amire csatlakozik a 2-es henger csöve.