Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elsőgumi nem a legracsingosabb a választékból.
Sajnos nem ismerem...legalábbis ennyiből...nem látogatott valamilyen SV fórumot?
A motor fejidomos, Sopronban lehet megtekinteni, a tulajt Gábornak hívják, a vezetéknevét nem mondanám, lehet, hogy nem örülne...
Egy képem van a motorról, talán megismeritek.
Köszönöm a segítséget!
Legalábbis a feltételezett használatban...
Az se mindegy hogy S-es vagy N.-es.Alapvetőek a különbségek.
Ha ismerős innen a motor akkor többet tudunk....1-2 hiba van ami előjön ha jobban hajtják, de ha nem akkor az is sokáig húzza....
A csirkeszárnyasoknak nemárt.................meg ha valaki ilyet vesz az birja akksival.
Sziasztok!
Nekem ugyan egyenlőre Dl-em van, viszont a tanácsotokra lenne szükségem.
Lehetőségem lenne hozzájutni egy 2003-as sv 1000-hez, de nem tudok róla semmit.
Mik a tapasztalatok fogyasztás,megbízhatóság, kényelem tekintetében?
Van esetleg típushiba? Állítólag a váltó/kuplung rész nem túl rá illő...
köszönöm a segítséget!
SV lekapcsolja?
Unokatesóm Hondája viszont nem, arra jó lesz, talán egy kicsit kíméli az akksit nem?
az meg minek?
Hát............az elektronyossághoz hülye vagyok.De a motor lekapcsolja.
Nekem olyan kellene aminek nyitó érintkezője van (NC). Amíg az indító gombot nyomom addig lekapcsolja a fényszórókat.
Öcsém intézte.Passz.Norautóban 990-ért láttam 4 és 5 lábast.
Relét hol vetted?
gondolom az komplett volt csatlakozókkal, csak fel kellett pattintani. tényleg, az AC-t szedte már ki valaki, van benne szűrő vagy valami amit érdemes lenne takarítani? ha már le van véve a tank
Az vagy bontott ergo régi vagy gyári.Jó húzós árban ha tippelnem kellene.
azért bátorkodtam feltenni a kérdést mert elvileg 4 évente cserélni kellene. kicserélem a 2 injektort összekötő 4cm-es darabot, de ami a tankhoz megy az valami merevebb műanyag cső rámelegítve a műanyag csatlakozókra.
Hzoli vett újat, volt pár hónap mire megjött...
Eddig gondolkodtam.

Nem.

Minek?

Add el.
benzin csövet cserélt már valaki SV-n?
enyém 4.3" mivel az alján van a csati elfordítom benne és vagy a kivezetőn kimegy vagy a dupla cipzárral közrefogom
Valami ilyen ..............a wayteq csak passzosan.
én ilyen tartó-t vettem patentul belefér kábellel együtt a hd2-m
A gps mellé a tatyóba.Passzentosan odafér a cucc.De középen van a kivezetés a tatyón a gps-en meg alul.A kettő üti egymást.
hova nem fér el az egyenes fej?