nekem nem veszi el a lámpát ha jól tudom csak a 2005 utániakon, lehet kukázok egy relét valahonnét esetleg valami adatot típust tudsz dobni mit érdemes ha már felrakom, héten veszek aljzatot.
szerinted relé nélkül hogy lenne a legegyszerűb bekötni? köztes valamiről hogy csak gyújtás ráadásával legyen kraft vagy közvetlen akksira biztivel? relét azért nem akarok betenni mert semmi nagyteljesítményű cuccot nem fogok rákötni csak a pda-t
Igyekszem.
A 20A-es biztosítékban még bizonytalan vagyok.Ezt találtam otthon.Valszeg kisebbet kellene beleraknom.Talán 8A vagy 10A es.Majd kiötlöm.
Meg kéne egy 90-fokos mini usb csatlakozó is.Egyet már csináltam csak nem találtam meg.
Az egyenessel nem fér el a gps a táskában.
Sziasztok sv 650 em van most vinném elősször müszakira.A tapasztalatokról szeretnék érdeklődni pl: Az enyémen nincs hátul prizma mivel A gyári rendszám tábla ki lett cserélve. Válaszokat köszönöm
Nem pislákolt.
Az önindítóra elveszi a motor a lámpát és utána adja rá.
De pont ezé reléztem.
Volt otthon egy ilyen relé és felszórtam.
Usb: mini pipás hosszabító kell vagy apa-apa? töltő meg eszköz közé?
Más.Ha valaki tudja hol kaphatok ilyen kábelt ne tartsa magában.
reménykedtem benne, hogy a Zolié gödöllői lesz. De ez sincs nagyon messze.
A 20A-es biztosítékban még bizonytalan vagyok.Ezt találtam otthon.Valszeg kisebbet kellene beleraknom.Talán 8A vagy 10A es.Majd kiötlöm.
Meg kéne egy 90-fokos mini usb csatlakozó is.Egyet már csináltam csak nem találtam meg.
Az egyenessel nem fér el a gps a táskában.
link
Elköltöztek a volt ikarus telepre.
nagyot dob majd a motor kinézetén
megtudsz adni egy elérhetőséget a helynek, ahol szintereztetted a csomagtartót? köszi
remélem nemsokára befejezem az oldaltáska tartót