Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, hogy így belefolyok!
Gumis anyám az van egy pár ami a plexifelfogatáshoz kell! Ha szükség van rá szívesen átadom! Sajna az imbusz csavar az nincs már hozzá
Na ez laza vót.
Mennyi kell?
Ja.
Juttatod eszembe az a 6-os imbusz csavarom is szar ugye az is 4-es imbusz fejű. Ki van forgatva az egyik
Már mé könnyíteném meg a dógotokat?
Ilyesmi csavar fogja az ülés alatt műanyagot.Na abból kettőt is kénytelen voltam venni ennyiért.
970? honnan tudod? Holnap elmegyek és rendelek 3-at. 3E ft-ért nem szenvedek ennyit
ha igazán profi lennél, már itt lenne 3 ebay link ahol 1$ free postával
Hiába....................profi lennék.
970 a suzukiban.
Kell rozsdamentes anyagból leszuratni a gallérnak megfelelő karikákat és mehet sima saválló 6-os inbus csavar bele 100 pénz körül.
Negyed órával később nekem is meglett
Itt van pontosan 5-6-7 kellene ez kb 10 dolcsi és kellene 3
Mert az ezen van.
a rajzon a 8-as cikkszám egy műanyag patent ami a belső műanyagot fogja a konzolhoz. már ha jól látom. a gumis anyát nem látom sehol a rajzon.
Bakker..................ezek a rohadt tartókat egyenárban adják minden géphez?

Nekem is szőrbe ennyi a cucc.
Nekem ebből a 8-as cikkszámú kellene 3db. Az a csavar ami a plexit odafogja a fejidomhoz - 4-es imbusz fejű 6-os csavar, csak amibe belecsavarod az speciális gumiágyas anya. Nincs valakinek ilyen véletlen?
ezek az árak kb. középárfolyamon érvényesek a Suzuki kereskedésekben is: konzol
35-40e körül
SV1000S-hez fejidomtartó konzol újonnan mennyi lehet?
Valakinek nem hever véletlenül a sufniban egy gyári kormánysúly amitől megválna? Valami szebb állapotú! Suzukiék 6000-ért mérik darabját, annál hátha van occóbb...
34983-21E00 km óra jeladó érkezett 1999-2004 SV 650-hez. Új, gyári. 10.000Ft.
SV 650S láncszett akció!
2 lánckerék + DID 525VX X gyűrűs lánc (100LE) 25.000Ft!
2 lánckerék + DID 525VM X gyűrűs lánc (120LE) 28.000Ft!
Többet ennyiért nem lesz :)