Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az kell, hogy melyik madzag mit csinál. Melyik a test, melyik a pozitív, melyik az index visszajelző...stb. Szín szerint.
Úgy alapból mire is van szükséged?
Elektromos rajzra vagy magár a csatlakozásra?
De neked új SV-d volt nem? És N
Vagy ehhez való ábrázolmányod van?
Egy ilyet már találtam, de ez is '03-tól van. Nem tudom, h mennyi eltérés lehet.
Mit jelent egy SV 1000-en a 7-es hibakód? Gyújtást ráadom, és a fordmérő kimegy a 7-ig, majd ott vár egy picit, s visszaáll nullára. A motor indul, teszi a dolgát. 2005-ös SV 1000 S.

Köszönöm!
Őőőőőőő papert nyomtatok krixkraxokkal.
Én 6cm-el csináltattam hosszabbra (pontosabban Zoli) Féket is meg a kuplungot is
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül ilyenje 2000-es SV650S -hez?
hali.meg tudja mondani nekem valaki hogy az sv1000n nek a kuplung csöve mennyivel lehet hosszab mint az 1000s esé?
Ok!

Válaszoltam a leveledre!
Csak írtam, hátha kell segítség. ha nem hát nem :)
Annyiért nem kell!
Adom ingyé! Akkor, dobd a címedet és küldöm!
Mohács és vidékére csak ezekért nem megyek le... Jobban örülnék ha lejönne postán. Addig találd ki mennyibe kerülne!
Sajna csavar az már nincs hozzá
SVOli mondta, hogy egy barátja Gödöllőn tanul, Ő le tudná vinni neked! Valahogy össze kellene hozni a dolgot! Én odaadom itt Gödöllőn a srácnak, Ő elviszi Pécs és vidékére neked. VAGY! Posta és leküldöm neked, ha dobsz címet, de az biztos nincs ott a héten!

Na agyaljunk Száljon be SVOli is a dologba: a számom Harminc4114698
jaa az árak /db-ra vonatkoznak természetesen. Vagyis a 3db gumiszerű anya 5100ft lenne + a bele való csavar
3 db anya és 3 csavar kellene, amit tőled kérnék-vennék az a képen látható termékből 3 (plusz ha van még imbuszfejű csavar bele)
Jáááá!
Ezek a képen lévő azonosító.
vagy a 7 csak a cikk azonosítója? darabja 1700 Ft?
7 ilyen kellene?
5 db van
Nagyon szép! Ezek kellenek hány ilyened van, ez a 2? Most kaptam az infót a Suzukiból, hogy mi mennyi.
Kedves Péter!

A mellékelt ábrán szereplő alkatrészek brutto árai a következők: -csavar (5) 465Ft.
-alátét (6) 235Ft.
-anya (7) 1700Ft.
Hello!
Nem olvastam vissza, de Gödöllőről kéne lejuttatni valamit Pécsre?
Haverom Gödöllőn tanul, letudja hozni ide Mohács-Pécsre ahol jó.
Persze ha kell segítség!
No ezek vannak Vanyek!
Megnézem mennyi van aztán holnap reggel bejelzek meg lefotózom, hogy egyre gondolunk-e, ha jó akkor megbeszéljük hogy jut le Pécs és vidékére