ÚÚÚ de kiakadtam... Meg akartam rendelni a 3 csavart ami fogja a plexit az SV-n, ugye kb 1400ft-ról van szó. Felhívom a Suzukit, h kell de előleget kell adni minden képen... mondom hölgyem mire bemegyek Pécsre eltankolok 2E ft-ot és akkor is csak 700ft előleget adok 3 szaros csavarra, és mikor megjön mehetek be érte és máris 5400ft-ba lesz a 3 csavar. Azt mondja ez van... bementem 13.10-re (tök siettem mert úgy vittek be csak ezért) és ebédidő volt! Azt hittem felrobbanok Felcsaptam az internetet és az első Suzuki kereskedés egy Budakalászi volt, felhívtam és megrendelték a cuccot előleg nélkül. Na most már csak le kell juttatni onnan valahogy de mindegy, csak ne a pécsi kereskedésből rendeljem
Én MOTUL 10W40-t rakok az 1000-be is, meg a barátom 650-esébe is, meg a VFR-mbe is. Van egy bolt a Batthyány u-ban, márkakereskedője, nagyon korrekt, készséges.
Sziasztok! Még mindig eladóak régebbi Sv-hez való Bagster cuccaim. Már csak a tankbőr és az ülés van. Kicsit sürgős lenne, úgyhogy várom az ajánlatokat! Képek a képeim között!
Szervízkönyv 10w40-et ír. A 10w50 miben különbözik? Esetleg az is jó bele?
Na annak nagyon örültem.
Már mindent találtam, csak ezt nem
S-es verzió: link
Szerintem ilyet kerestél.