Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bassz.Laciéktól megrendeltem volna és leküldtem volna ajánlott borítékban ha tudom hogy ennyire nehéz nehéz.
ÚÚÚ de kiakadtam... Meg akartam rendelni a 3 csavart ami fogja a plexit az SV-n, ugye kb 1400ft-ról van szó. Felhívom a Suzukit, h kell de előleget kell adni minden képen... mondom hölgyem mire bemegyek Pécsre eltankolok 2E ft-ot és akkor is csak 700ft előleget adok 3 szaros csavarra, és mikor megjön mehetek be érte és máris 5400ft-ba lesz a 3 csavar. Azt mondja ez van... bementem 13.10-re (tök siettem mert úgy vittek be csak ezért) és ebédidő volt! Azt hittem felrobbanok Felcsaptam az internetet és az első Suzuki kereskedés egy Budakalászi volt, felhívtam és megrendelték a cuccot előleg nélkül. Na most már csak le kell juttatni onnan valahogy de mindegy, csak ne a pécsi kereskedésből rendeljem
hát ja, csak mennyit kell a fékpadon tökölni (és kínozni a motort), hogy az adott vashoz legyen optimalizálva a "térkép".
helló egy kis segítséget szeretnék kérni töltelek,ki lakik Fót vagy a 17. kerület közelében és SV 1000e van ? előre is köszi
vagy zárlat volt.Nekem így lett oda az írott injektor térképem
Tök mind1 .Teljesen jó a 10-40.Ha pályázol sokat akkor 10-50.Utcán felesleges az 50-es.
Bocsi, a 10-50-es akkor ajánlatosabb, ha szereted kergetni a vasat.
Én MOTUL 10W40-t rakok az 1000-be is, meg a barátom 650-esébe is, meg a VFR-mbe is. Van egy bolt a Batthyány u-ban, márkakereskedője, nagyon korrekt, készséges.
Sziasztok. Milyen olajat ajánlatok 2001-es SV 650-be?
Szervízkönyv 10w40-et ír. A 10w50 miben különbözik? Esetleg az is jó bele?
A fordulatszám mérője nem világít.
Sziasztok! Még mindig eladóak régebbi Sv-hez való Bagster cuccaim. Már csak a tankbőr és az ülés van. Kicsit sürgős lenne, úgyhogy várom az ajánlatokat! Képek a képeim között!
Sajnos nem Úgyh visszaadtam neki!
Olajnyomás kapcsoló van benne, tehát ha nincs meg a nyomás akkor megy oda 12V és világít a lámpája.
Felmegy..........ottmarad és vissza.Ha következőnél nem csinálja akkor nincs gond.
Köszönöm, aksimegdöglés miatti csere volt.
A fordszámmérő akkor megy ki 7-ere ha le lett húzva a csatlakozója és szinkronizálja magát.
Köszi! De az, hogy olaj, az mit takarhat? Van benne, megfelelő mennyiség,
Jóaz combfix harisnyának.
Az én kedvenc zoknim párját benyelte a kolis mosógép. Adott helyette egy negyvennyolcas téraláérő fehéret...
Én eccer megtaláltam a 4 éve eltünt fél pár Simpson családos zoknimat egy szekrény mögött.
Na annak nagyon örültem.
Nagyonszépenköszönömszépen! :)
Már mindent találtam, csak ezt nem
Szia!
S-es verzió: link
Hirtelen ezt találtam.
Szerintem ilyet kerestél.