Azért nem rossz néha az sem
És tervezek egy SV-s találkozót is Lellére,egy pincebulit,ha lenne rá igény.A helyszín igen jó,kerthelyiséggel,pincelátogatással,meg minden.Szállás helyben a pincénél megoldható,zárt parkolóval,kajával meg minden.Az egész helyszín Lelle központjában lenne,ahol földes út nuku
Ez jó alkalom lenne a személyes találkozásra is,na meg egy kis dínom dánomra
De erről még késöbb beszélünk.
Na itt az eredeti tulaj is
Most nem tudom mi tévő legyek, ugyanis van 2 hibátlan telóm, alsó-felső villahidam és tárcsám is, és ha véletlen baj lesz akkor meg nekem nem lesz... Ejjjj kérek egy óra gondolkodási időt!
Azt tudom, hogy horror ára van azon felül, hogy az 1000-eshez fehér holló a tárcsa. Új ára 100E környékén van, de persze azt nem vesz senki... Ha jól emlékszem 40-ért vettem a kettőt. Ennek tudatában és az eddigi tapasztalataid alapján nyugodtan mondj egy számot
Mond mit kérsz érte,nekem azért kell egy mert nekem meg van a másik,és én meg nem akarlak megbántani azzal hogy túl keveset mondok mert azt mondanék az tuti
Sziasztok, ma felszreltettem a Michelin Power Pure 2ct gumit hátra, majd adok helyzetjelentést az állapotáról, sajnos most derült ki hogy megmemltem a gépet, szakaszosan nyúlt a láncom, kellene cserélni a láncszettet, ebben valkinek van tapasztalata mi a bevált? én ezt néztem ,jah és nektek mennyit futott el, nekem ebben van 20 e km
Ehun vannak-e. Ha jól tudom innen vettem a fórumról valakitől 1 éve kb. Mikrométerrel 4.91mm volt mikor megvettem. És mivel nem használtam 1 métert sem, így szerintem most is Mit adnál egyért? Csak mert párban 2x annyit ér ugye...
Miért kívánsz motoros társadnak rosszat?
És tervezek egy SV-s találkozót is Lellére,egy pincebulit,ha lenne rá igény.A helyszín igen jó,kerthelyiséggel,pincelátogatással,meg minden.Szállás helyben a pincénél megoldható,zárt parkolóval,kajával meg minden.Az egész helyszín Lelle központjában lenne,ahol földes út nuku
Ez jó alkalom lenne a személyes találkozásra is,na meg egy kis dínom dánomra
De erről még késöbb beszélünk.
Szemét egy alak! én tudom!
Most nem tudom mi tévő legyek, ugyanis van 2 hibátlan telóm, alsó-felső villahidam és tárcsám is, és ha véletlen baj lesz akkor meg nekem nem lesz...
Csak nem akartam olcsójánosnak kinézni.
Ő mondta hogy monnyon egy árat.
Mi van veled?
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...