Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez nem volt szép....
ha motoros társam volna nem szívatott volna!
Azért ez a hozzászólás elég aljas volt.
Miért kívánsz motoros társadnak rosszat?
Én ott leszek, ha fasza idő lesz.
Jó a szívatás,tetszett. de remélem szükséged lesz rá!
Na döntöttem. Inkább nem adom el... többet ér ha a falon lóg tovább. Bocsi, hogy felizgattalak
Ja hát akkor mondjuk röpködni nem szoktunk
Motorozás tekintetében.
Azért nem rossz néha az sem
És tervezek egy SV-s találkozót is Lellére,egy pincebulit,ha lenne rá igény.A helyszín igen jó,kerthelyiséggel,pincelátogatással,meg minden.Szállás helyben a pincénél megoldható,zárt parkolóval,kajával meg minden.Az egész helyszín Lelle központjában lenne,ahol földes út nuku
Ez jó alkalom lenne a személyes találkozásra is,na meg egy kis dínom dánomra
De erről még késöbb beszélünk.
Beszéld meg alaposan Murphy-vel!
Szemét egy alak! én tudom!
Na itt az eredeti tulaj is
Most nem tudom mi tévő legyek, ugyanis van 2 hibátlan telóm, alsó-felső villahidam és tárcsám is, és ha véletlen baj lesz akkor meg nekem nem lesz... Ejjjj kérek egy óra gondolkodási időt!
Tőlem vetted a tárcsákat és a Zoli vitte el neked!
Áh...............most kicsit túllőttem az igazi áron.
Csak nem akartam olcsójánosnak kinézni.
Ő mondta hogy monnyon egy árat.
bajai bontóban húsz volt, Ricsi bontóban is,sajnos akkor nem volt pénzem most meg már eladták, ha adok tizenötöt a hoz mit szólsz?
Bazzeg Zoli! Te egyre fukarabb vagy!
Mi van veled?
Egy 500-asért megvenném.
Azt tudom, hogy horror ára van azon felül, hogy az 1000-eshez fehér holló a tárcsa. Új ára 100E környékén van, de persze azt nem vesz senki... Ha jól emlékszem 40-ért vettem a kettőt. Ennek tudatában és az eddigi tapasztalataid alapján nyugodtan mondj egy számot
Mond mit kérsz érte,nekem azért kell egy mert nekem meg van a másik,és én meg nem akarlak megbántani azzal hogy túl keveset mondok mert azt mondanék az tuti
Van ennél talán olcsóbban is, ha érdekel keress meg mailben vagy telefonon...
Hát a nagyon nagy bandás annyira nemolyan jó.
Mindenképen érdekel, szerintem a haverokat is tudom vinni :) lehetne egy nagy bandás ésszel motorozós, beszélgetős nézelődős nap :)
Sziasztok, ma felszreltettem a Michelin Power Pure 2ct gumit hátra, majd adok helyzetjelentést az állapotáról, sajnos most derült ki hogy megmemltem a gépet, szakaszosan nyúlt a láncom, kellene cserélni a láncszettet, ebben valkinek van tapasztalata mi a bevált? én ezt néztem ,jah és nektek mennyit futott el, nekem ebben van 20 e km

http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Ehun vannak-e. Ha jól tudom innen vettem a fórumról valakitől 1 éve kb. Mikrométerrel 4.91mm volt mikor megvettem. És mivel nem használtam 1 métert sem, így szerintem most is Mit adnál egyért? Csak mert párban 2x annyit ér ugye...
Mivel elfelejtettem az egészet ezért MOST intézkedem Lemegyek a garázsba...