Érdeklődnék,hogy ki milyen benzint tankol az Sv-be. Sima 95-öt vagy megéri valamilyen prémium kategóriás benzint rakni bele ill. milyen kúton. Most tankolom először a motort. Előre is köszi.
Szia mindenki!
Urak kellene nekem egy kis infó, vagy találkozott valaki hasonló esettel.
2001 sv 605 N, hiba: üresbe leforog olyan 9000 ott tilt, egyben szintén, kettőben valamint felette olyan 7500-8000 körül elfogy (szaggat, vagy dadog).
Ezzel kapcsolatban várnám az észrevételeket, ötleteket.
Köszönettel.
Madi, ha jól emlékszem vett egy hátsó lámpát, amibe integrálva van az index, ezért kell neki. Én pont ilyen problémák elkerülése végett nem vettem ledes indexet, csak egy kisebbre cseréltem, mert a gyári nekem túl ormótlannak tűnt (mert az is ) Kinek a pap, kinek a .......!
szvsz a ledes indexnek csak elektronikus relével van értelme.
ellenállásozva ugyanazt az áramot fölveszi, tehát a LED előnyét pont elbuktuk... akkor meg minek? design? nemár :-)
Kicsit visszaolvastam már a témában, azért kérdeztem mert Madi-nak kellett volna relé, vagy ellenállás, de látom, hogy ezt a témát pont Madi generálta, nekem meg sajnos nem mostanában időm foglalkozni a témával!
erről mindig az jut eszembe h ém vmi ócska ledes indexxel vettem a KIS sv-met. visszaszereltem indexesre (de keskenyített és fehérített :)). Beírtam ide h van ellenállásom ha kell. Jelentkezett vki. Elküldtem baráti alapon saját postaköltségre. Annyi nemvót hogy "kösz b+".
Másik megoldás is van, ha ellenállásokkal csinálod, én kipróbáltam, rohadtúl melegedett ezért inkább nem javaslom. Ahogy látszik a képen is amit küldtem, a relében 7 vezeték van, mert egybe van az oldaltámaszéval.(fekete doboz a FUSE feliratú nagyobb doboz mellett) Amugy az indexrelé két szálas, de vehetsz 3 lábasat is, ott a 3ikat testre kell kötni. Csak az a lényeg, hogy elektronikus indexrelét vegyél.
A szenzorok kimeneti értékei megegyeznek a 2003-as szervízkönyvében írtakkal?(2006 esetében)?