Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Sanyi!

A szenzorok kimeneti értékei megegyeznek a 2003-as szervízkönyvében írtakkal?(2006 esetében)?
Állítólag a Shell-nél a 95V Powerben van valami motor tisztítóadalék, én sokáig azt tankoltam, de nem vettem észre külömbséget most meg már drága is.
Sima 95-ös.Ígyis elég drága.
Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy ki milyen benzint tankol az Sv-be. Sima 95-öt vagy megéri valamilyen prémium kategóriás benzint rakni bele ill. milyen kúton. Most tankolom először a motort. Előre is köszi.

Üdv.: Tamás
Szia mindenki!
Urak kellene nekem egy kis infó, vagy találkozott valaki hasonló esettel.
2001 sv 605 N, hiba: üresbe leforog olyan 9000 ott tilt, egyben szintén, kettőben valamint felette olyan 7500-8000 körül elfogy (szaggat, vagy dadog).

Ezzel kapcsolatban várnám az észrevételeket, ötleteket.
Köszönettel.
Helló, mennyiért adnád el az idomot ill fel tudom -e tenni 2001 re N-re ?!
Köszi a válaszod m.szaby kukac freemail pont hu
A motornál 70%-ban "dizájncélú" a szerelgetés és a maradék 30% az ami a funkció szempontjából lényegesnek mondható! Persze ez csak nálam van így!
szép!

én hagytam a gyárit, csak raktam rá bandit/dr-z fehér burát...

...mertugye a dizájncélú szerelgetést leszóltam előbb :)
Madi, ha jól emlékszem vett egy hátsó lámpát, amibe integrálva van az index, ezért kell neki. Én pont ilyen problémák elkerülése végett nem vettem ledes indexet, csak egy kisebbre cseréltem, mert a gyári nekem túl ormótlannak tűnt (mert az is ) Kinek a pap, kinek a .......!
szvsz a ledes indexnek csak elektronikus relével van értelme.
ellenállásozva ugyanazt az áramot fölveszi, tehát a LED előnyét pont elbuktuk... akkor meg minek? design? nemár :-)
Kicsit visszaolvastam már a témában, azért kérdeztem mert Madi-nak kellett volna relé, vagy ellenállás, de látom, hogy ezt a témát pont Madi generálta, nekem meg sajnos nem mostanában időm foglalkozni a témával!
de tényleg viszonylag nagy teljesítményt kell eldisszipálnia méretre kb akkora volt, mint 2 kockacukor, és még hűtőbordára szerelő fül is volt rajta.
sajna nem... svmedia-n nincs erről cikk?
Szia!

Nekem meg erről az jut eszembe, hogy nem emlékszel rá hogy az az ellenállás hány ohm-os volt?
erről mindig az jut eszembe h ém vmi ócska ledes indexxel vettem a KIS sv-met. visszaszereltem indexesre (de keskenyített és fehérített :)). Beírtam ide h van ellenállásom ha kell. Jelentkezett vki. Elküldtem baráti alapon saját postaköltségre. Annyi nemvót hogy "kösz b+".
vótmá!
Eladó 2000-es évjáratú Sv 650 N újrahúzott ülés 7.000ft.
érd.:
0670/431-5085
nandor.janosi@gmail.com
Másik megoldás is van, ha ellenállásokkal csinálod, én kipróbáltam, rohadtúl melegedett ezért inkább nem javaslom. Ahogy látszik a képen is amit küldtem, a relében 7 vezeték van, mert egybe van az oldaltámaszéval.(fekete doboz a FUSE feliratú nagyobb doboz mellett) Amugy az indexrelé két szálas, de vehetsz 3 lábasat is, ott a 3ikat testre kell kötni. Csak az a lényeg, hogy elektronikus indexrelét vegyél.
Eladó 2 db SV 650 kerék első,hátsó olcsóért ha valakit érdekel .
Hát akarni mindenkit.
Hát eléggé a közepén mentél bár lehet az előtted lévő motoros akartad előzni
sv husáng nem szimpi, azzal a névvel még csajozni sem lehet
Mé megin sorvezetőnek használtam a felezőt?
Jobb kormányos... Azért megy mindig közel a felezővonalhoz
Most is ha szélesebb autóval lettem volna hova lehúzódni
Most a husángról vagy az SV-ről kérdezel?