A felizgulsz szóra raktam csak egy smile-t, nem téged nevettelek ki és nem is a helyzetet. Igen is el akartam adni de egy db-ot 15-ért badarságnak tartok eladni, ezért gondoltam meg magam. De remélem miattam nem maradtál le egy tárcsáról sem (tudván, hogy milyen ritka)
Hali.
Hát sztem el kell vinni szervizbe (FullGas,Boglár)és belövik
Tesómnak az SV-je ugyan ezt csinálta,ha tartotta a sebességet akkor szakadozva járt a motor,és kigyorsításnál is kicsit gondolkozott
Először gyanakodtunk a sport dobokra....de nem,majd gyertyát is cseréltünk..az se..majd a végén szerviz lett belőle,és a szerelő mondta hogy sok esetben ilyen problémával viszik az 1000-eseket hozzájuk. Pontosan nem tudom,de azt hiszem gyújtásba írtak át valamit
Egy szenzor a sok között, de az csinál hasonló gondot, na meg ha írogatták az injektort, de utána visszatették a gyári dobot+szűrőt az is....vigye el szerelőhöz...
Tegnap kicsit felmérgesítettél, hogy három napig húzod az agyam, aztán meg jól ki röhögsz és be nyögöd inkább vissza akasztod a falra, és ezt az elejétől kezdve tudtad,hogy így meg szívatsz. Ez fel dühített,de ma már nem érdekel! Igazából nem akarok neked rosszat kívánni,,sajnálom! Kívánok neked szép jó idős balesetmentes motorozást egész évre!
Sziasztok.
Egyik barátomnak van egy 2003as sv1000s .
Mikor vette a motort nem volt benne aksi. De ez csak ott derült ki. Muszáj volt aksi nélkül hazajönni.
Viszont most azt csinálja, hogy 2500-3000-es fordulaton haladva berángat. Mintha kihagyna a gyújtás. megtorpan kicsit. Ha húzza neki akkor jó, de ha az egyenletes fordulatot nem bírja jól. Van ötlet, hogy mi lehet a baj?
Köszi.
Csak az enyémen az a gáz hogy ahova feltudnám rakni ott egy blokktartó csavar van ami az egyik oldalon bemegy és a másikon meg ki,így csak az egyik oldalra tudnám felrakni
Nekem is home made gombám van. Melóban esztergáltuk, de arra vigyázzatok, hogy ha lehet a gomba szakadjon le ha bukta van és ne a vázat tekerje meg. Én ezt úgy oldottam meg, hogy a gombát csak 5-6 menetemelkedés rögzíti, míg a blokkban ennek a négyszerese. Így ha lenne egy bukta és elakad a gomba valamiben, akkor az szakad le, nem a váz sérül. Bár remélem SOHA nem lesz a gombára "szükség".
Tl1000S vagy SV1000S-re rakott már fel valaki bukógombát?LSL vagy hasonló?
Mert van egy CNC-s haverom és legyártatnám vele csak kéne egy két kép hogy hogyan és hova van felrakva.
Remélem beleférek a bőrcuccba... Ha nem írok estig akkor passzol rám és motorozok!