Karbis motorban nagyot csalódtam még annó osztrákiában a hagyekben, azt hiszem a hohalpenstrásszén voltunk épp, mikor átültem barátnőmmel a Peti CBR600-asára ami nem volt képes 3000-es fordulat fölé menni, míg 1 személlyel tökéletesen ment. Na akkor fogadtam meg, h karbis mocim nem lesz
Tévedsz. Pont azért kell, mert csal egy IAPS van. Ha volna minden hengeren, akkor korrigálni tudná a különbséget, és így minden henger azonos keverék összetételt kapna, (de mégis különböző mennyiséget).
Itt viszont mivel egy IAPS van, vagy egy hengerről veszik a jelet, és akkor azért, vagy pedig közösítik a szívócsőnyomásokat, akkor pedig azért nem látja az ECM a hengerenkénti légnyelés különbségeit.
nem tudom hogy számoltál az idővel,de érdemes lesz a fékemnél is körülnézni,nameg akármi kiderülhet a vallatásnál.
csak gondoltam szólok,hogy legyen időd rápihenni
nekem ne mutass, nem izgat fel.... amíg nincs hengerenként MAP/IAP addig a motorvezérlésbe nem szól bele, tehát felesleges....és nincs hengerenként TPS sem............. hagyjuk na
Engem emiatt kiutáltak onnan.
Itt viszont mivel egy IAPS van, vagy egy hengerről veszik a jelet, és akkor azért, vagy pedig közösítik a szívócsőnyomásokat, akkor pedig azért nem látja az ECM a hengerenkénti légnyelés különbségeit.
csak gondoltam szólok,hogy legyen időd rápihenni
de továbbra is azt mondom, hogy felesleges ... szemfényvesztés
Szelephézag ellenőrzés/állítás....na az ér valamit!
Ez egy GSXR :
Ez meg egy ..... :