Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pláne a BMW 1600 GT-n.
amig nincs hengerenként gázmarkolat addig felesleges a hengerenkénti TPS is...pedig mekkora királyság lenne
Ezt beírnád ha megkérlek a fazer-esekhez is.
Engem emiatt kiutáltak onnan.
Karbis motorban nagyot csalódtam még annó osztrákiában a hagyekben, azt hiszem a hohalpenstrásszén voltunk épp, mikor átültem barátnőmmel a Peti CBR600-asára ami nem volt képes 3000-es fordulat fölé menni, míg 1 személlyel tökéletesen ment. Na akkor fogadtam meg, h karbis mocim nem lesz
Nemmidegy mekkorára................mer a citadellát azé birja.
a karbi a király... csak menjen fel a hegyre
Legjobb lesz ha 1 hengeres gépeket veszünk, az a biztos
És a közös TPS sem engedi, hogy elmenjünk a különbségek mellett.
Tévedsz. Pont azért kell, mert csal egy IAPS van. Ha volna minden hengeren, akkor korrigálni tudná a különbséget, és így minden henger azonos keverék összetételt kapna, (de mégis különböző mennyiséget).

Itt viszont mivel egy IAPS van, vagy egy hengerről veszik a jelet, és akkor azért, vagy pedig közösítik a szívócsőnyomásokat, akkor pedig azért nem látja az ECM a hengerenkénti légnyelés különbségeit.
nem tudom hogy számoltál az idővel,de érdemes lesz a fékemnél is körülnézni,nameg akármi kiderülhet a vallatásnál.
csak gondoltam szólok,hogy legyen időd rápihenni
GSX-R 750 K8
nekem ne mutass, nem izgat fel.... amíg nincs hengerenként MAP/IAP addig a motorvezérlésbe nem szól bele, tehát felesleges....és nincs hengerenként TPS sem............. hagyjuk na
Mutathatok pár mentett videót állításról....nem annyira szemfényvesztés mint gondolod.... ....
Nem, az SV-n könnyen hozzáférni amihez kell...
csak savazlak....
de továbbra is azt mondom, hogy felesleges ... szemfényvesztés

Szelephézag ellenőrzés/állítás....na az ér valamit!
Ha leszeded nem.
Hiába szmájlizol. Kell mindegyiket. Még azt is amelyiken csak egy szinkroncsavar van a 3 helyett.
Sanyi! Ezen szenzorok elérésében nem fog gátolni egy oldalidom?
jé, megvan...hidd el, hogy kell.....még a cbr-nél is igaz ott csak a hidegindító rendszer van külön és azt, de még ott is kell...
igazad van, bitképként mentettem le, de most:)):
Nézd, ez GSR :
Ez egy GSXR :
Ez meg egy ..... :
Tedd fel noobra vagy a kepfetoltésre és linkeld be.
na faszom, nem akarja a rohadék :
Két ponttal kell szinkronizálni?
Vagy nem jó a formátum.