Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs a tegnapi karmantyús beszólásért, mindig megfogadom h ittasan nem fórumozok többet :)
5-7 rugó lehet cserével együtt attól fügően, hogy honnan van a karmantyú...
semmi gond, persze nyílván. nem is akartam én egyedül nekilátni a feladatnak... csak szimpla érdeklődés volt a kérdésem
A csaj jöhet.............motor már megvan.
Én kérek elnézést. Nem értek én a lovakhoz csak szamaraim voltak azok is sánták
Pont kibírnám röhögésnélkül ha utánam dobnák a csajt a motorral együtt :D
nem okoskodni akarok, de ez erősen gumifüggő is. nekem a corsa 3 hátul sosem volt az igazi a gyári 2,5 bar nyomáson 2,2 bar-on viszont fasza
Necces.A munkatársam kórházban,csak nők vannak melóban.Nem igen engedhetem meg egy napot távol motorozás miatt.
Sorry.
De azé nyugtass meg.............legalább a gyártási procedúra élvezti értéke megéri.
Zoli nincskedved a tesztmotor.hu tréningre elgyünni 6-án?
tavaly azt nyilatkoztad h esetleg hátha talán.
szerintem vécétöltőszelepből is be lehet azt vágni sniccerrel.

úgy a legolcsóbb. vagy a legdrágább?

ma viszem a gyereket oviba, nincs hely az ovi előtt, dúlok-fúlok, gyerek kérdezi "apa rám vagy mérges?" magyarázom h nem, mer a köcsögök beálltak a parkolóba... mit gondoltok mivel nyitott a gyerek mikor bevittem?! :-) Katinéni képzeld a köcsögök beálltak... mondom haggyadmá'!
Mondjuk így első blikkre azért nem hangzik rosszul. Szerinted?
ma FÚJTAM fel, gépkönyv szerint elök 2.25, hátul 2.5

BAR skálán nézd, ne a PSi-n :-)

abbahagyom az osztást, sorry
akár elöl akár hátul, a gumiban ne legyen nyomás, mer' kidurran mikor jön a cucc, aztán te leszel az apukája a képen látható csajszi gyerekének :-)
megbocsáss a szóér', de amit eddig olvastam, az alapján ne akarj munkahengert felújítani (azaz csak a karmantyút kicserélni). Ha csak ennek az ára/nehézsége miatt gondolkozol a komplett munkahenger v. a karmantyú cseréjén (h melyik is legyen), akkor hagyd ezt a fenébe. Bízd hozzáértőre. Mellékesen jegyzem meg, h amikor a "hozzáértők" levágják, h mennyire nem vágod a dolgokat, akkor Téged fognak levágni, nem is két fillérrel... keress inkább becsületes embert aki megcsinálja Neked... kit is, kit is...
Köxi megnézem..
Most mondta.Nemdrága.
kb. mennyi lehet ?
Lehet, nem drága.....
Üdv!
Kis rendszámtartót honnan lehet beszerezni? :)
okszika, rendiben, köszi szépen, akkor majd időnként nézem

lehet külön is kapni magát az a karmentyút, vagy csak kompletten a munkahengerrel együtt ? milyen árban lehetnek ?
Vicces lehet ha mondjuk a Nordkappon kezd el nem kiemelni.
Levegőt ha jó akkor csak akkor szív ha teljesen kinyomod a dugattyút és ki is folyik a folyadék, ha nem így volt akkor viszont már nem az igazi a karmantyú...,de nem gáz, lehet, hogy még éveket elmegy csak figyeld időnként, hogy fogy-e?..
szerintem én voltam a béna, és mikor levettem a munkahengert, akkor szerintem (foggalmam sincs hogy miért ) de szerintem ráhúzhattam a kuplungra, mert mikor a srác légtelenítette, akkor néztük, hogy a kinyomórúd is teszi a dolgát, és a karmantyú is megfelelően működik...