És még a Balatont is láttam, mert a 7-esen jöttem haza. De ekkora mákom még az életbe nem volt de az biztos, hogy nem is lesz. Mentem egy dombon felfele egyszer csak lehörgött és leállt, tudtam, h kevés a benzin mert égett már, dehogy ennyire! Körbenéztem és a nagy sztyeppén voltam, na most mi lesz? Önindítózok és elindult, mentem is vele 150m-t pont a domb tetejére és le is állt, látom, hogy a völgyben valami település van, legurultam (Martonvásár), de csak házak... elindítottam megint, 3-ba már nem tudtam rakni mert le is állt, gurult vagy 200m-t még, és egy benzinkút tábla mellett álltam pont meg. De az hol lehet mert kiegészítő tábla nem volt alatta. Na még egy utolsó indítás, mentem vagy 100m-rt onnan már be se indult, na ennyi volt... kutat nem látok, beálltam egy tuja mögé. 5 perc gondolkodás, majd rávettem magam, hogy elkezdem tolni. Hát nem a tuja mögött volt egy NS nevű benzinkút?!
Egy kútból állt az egész és a szobám összességébe nagyobb mint az a komplett benzinkút, és mikor láttam, h egy 60-70 éves fószer még dolgozik is benne... Én azt hittem majdnem elsírom magam az örömtől
Répára talán.