Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csomó?

Répára talán.
Jelentem én is hazaértem a hatalmas Bp-ről és a kisebb Tárnokról És még a Balatont is láttam, mert a 7-esen jöttem haza. De ekkora mákom még az életbe nem volt de az biztos, hogy nem is lesz. Mentem egy dombon felfele egyszer csak lehörgött és leállt, tudtam, h kevés a benzin mert égett már, dehogy ennyire! Körbenéztem és a nagy sztyeppén voltam, na most mi lesz? Önindítózok és elindult, mentem is vele 150m-t pont a domb tetejére és le is állt, látom, hogy a völgyben valami település van, legurultam (Martonvásár), de csak házak... elindítottam megint, 3-ba már nem tudtam rakni mert le is állt, gurult vagy 200m-t még, és egy benzinkút tábla mellett álltam pont meg. De az hol lehet mert kiegészítő tábla nem volt alatta. Na még egy utolsó indítás, mentem vagy 100m-rt onnan már be se indult, na ennyi volt... kutat nem látok, beálltam egy tuja mögé. 5 perc gondolkodás, majd rávettem magam, hogy elkezdem tolni. Hát nem a tuja mögött volt egy NS nevű benzinkút?! Egy kútból állt az egész és a szobám összességébe nagyobb mint az a komplett benzinkút, és mikor láttam, h egy 60-70 éves fószer még dolgozik is benne... Én azt hittem majdnem elsírom magam az örömtől
Ez szóról szóra így történt! 3m-re a kúttól fogyott el a benzinem egy számomra isten háta mögötti helyen
Olyan sárgás a plexi mint a tied.
Jóaz?
nem baj,a birtoklása is örömet okoz
kalev kukac citromail pont hu
köszi
június közepén belefér az idődbe a hadművelet? akkor lesz 2 szabad hét ilyen célra
nem pontos választ várok,csak kb. 5-10e km hamar összejön.
pl emiatt is,amire akartalak hívni: erre ni
emilben át tudom küldeni, de nincs hozzá progid,hogy lejátszd.....
Jó az
Tökéletes! Én nagyon szeretem.
nem járt,csak menetirányba volt a beömlő
a szinkron-t nem tudod a toldacuccot.hu-ra feltölteni és átküldeni nekem? vagy oldjuk meg pendriveval valamikor?
nem akarom hogy elvesszen,a következő mérésnél még hasznos lehet,hátha van változás.
Jobb kézzel az álladnál megfogod a szíjat,ballal meg tolod a gyűrűnél és már lazul is.Sosem fűzöm ki teljesen,csak annyira,hogy át tudjam húzni az orromon, pikk-pakk megvan....
Ez7t bánni fogod......nekem 3 év után olyan vacak, hogy alig bírom normálisan befűzni, állandóan megcsavarodik már........inkább lenne bármi más, már arra is gondoltam, hogy csomóra kötöm...
Alig birom kinyitni.
A d csat sokkal jobb bárminél sztem!
Pöpec!
Kösz.
Az a dupla D csatt.
gratulálok hozzá!
Asszem egy kiló az egész.
hoppá!
Mondom, sietett, ki sem mentem megnézni a masinát pedig meg akartam
Folynak még belőle nedvek?
Végülis márkahű maradtam.
65e.
De 4e ért bealkudtam egy sötét plexit mert volt rajta egy karc.
Így már nem rossz egy 93e-res sisak.
Mivel a motor nem járt talán csak nem bele annyi, hogy gáz legyen....
Tsanyi hazafele akkora homokvihar volt hogy 10m-re csökkent a látótávolság,kitisztítsam a légszűrőházat mielőtt elindítom,vagy nem szívott be annyit szerinted?
Volt nálam a Gyuri, de sajnos nem volt időm megnézni a gépét mert rohant és én is benne voltam nyakig egy gépben....pedig szívesen körbejártam volna akár videózva is...
ha nem titok mit vettél és mennyiért?
Bááááááár ültem daytonán.
Mintha hasalva tolnék egy talicskát.
Versenyre jó pláne full ölinccel.
Meg a speed..................
Na ja.Elvileg KB 25 pénzel lejjebb vagyok így a sisakkal.
Amúgy kezd nagyon egysíkú uncsi lenni.Másért nem érte meg kimenni.