Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ez nem nagyon sikerült.
na mi van, nagy a kép?
:
Megfogják csinálni, azt mondta az ember,hogy viszik vissza a SUZUKI-ba mert ott van müszer. Mondtam neki azt pont leszarom. Ha nem csinálják meg rendesen, akkor pénz vissza és majd én el viszem valahova.
Nem az a baj ha nem értenek hozzá...hanem ha le akarnak húzni....ha valami sok akkor nem vállalom el vagy ha nem tudom megoldani nem kérek semmit.....,de ez így ....na mindegy, várjuk meg a végét, hogy megcsinálják-e gariban?...
Lehet.
És akkor hord a motorod szakszervizbe mi?
Mert ott értenek hozzá, jó hátba kéne b.szni őket.
Cseréld le, addig amíg be nem szarik
Gondolkodom is hogy milesz a híresen beszarós triumphal ha tényleg beszarik.

(kopp,kopp,kopp.)
Hehet beiratkozom a MAMI-ba.
Hátha ragad rajtam valami a koszon kívül.
Az pedig elég gáz, azt hitték nem tudod mi az?
Persze a gyári festés még rajta van! Ezek azt hitték,hogy nem fogom megnézni de simán belátni addíg
Nekem van is felesleges
ott igen...
ez lehet, de azért milyen már, hogy le kell önteni egy vödör festékkel a gépet, hogy biztosan cseréljenek valamit?...még mindig nem akarom elhinni..
SV-nél kivételesen elég jó helyen van.
Most majd hanyatt homlok keresnek egy szar TPS-t valahol.
Vazze, akkor itt lesz a bibi.....tehát a festés rajta van azon amit betettek?....egyszerűen nem akarom elhinni, ahhoz túl jó nevük van......biztos?
Azt megtudod mondani, hogy mi a helyes sorrend a következőknél?
alapjárat állítás, szinkron állítás, TPS állítás, fast idle állítás.
Majd nyáron .........................valamikor.Tényleg szar helyen van.
Hát némely gépnél annyira szar helyen van, hogy titta szopás meglazítani.....
Biztos,hogy nem cseréltek rajta semmit se mivel még a gyári kosz van a TPS-en. Kicserélték a két gyertyát meg talán a levegőszürőt és ennyi. A gyertyacsere után beindították gondolom úgy vették észre,hogy megjavult. De nem . Ma egy kicsit elbeszélgettem velük mondtam,hogy amit kifizettem alkatrészt azt kérem szépen a kicsi kezembe mert addig nem viszem el tölük a motort.
Sőt kell is, kb ugyanakkor mint a szinkront...
Odáig nem akarok lemenni.Jó mélyen van.
Csak egy helyen lehet. A pillangószelep tengelyének egyik végén
Na jó tunni.Egyenlőre még a helye is tökhomály.