Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köfi.

A láncvédőn ott van de asszem 2,25-2,5.
Zoli32 ezt neked küldöm! ;)

Am azt mondjátok meg mi az ideális guminyomás elől/hátul?! SV650-nek van vmi gyári értéke?

Akkor viszont kezd már szar lenni az alsó munkahenger karmantyúja...és amikor az kinyomódott és utána a helyére állt vissza levegőt szippantott....nézd majd, hogy fogy-e a folyadék?...
igen, sajnos levegős volt. de hogy hogy, igazából sehogy nem tudtuk elképzelni... mert sem a tartálynál nem birizgáltam a csövet, sem a munkahengernél nem nyitottam meg a kis csavart... hm, no mind1 is, egy 500-asért megcsinálta...
Revolution motor

227euro volt
Szevasz.Elarulod hol vetted a gumikat a motorodra?
Ja.Kicsit nehezen írok.

Lényeg hogy nem ért ki a szállásra.
Elektronika miatt.
Ehhez kellett 1 perc mire megfejtettem mit írtál.
66000Ft volt. Remélem beválik
Sok szerencsét hozzá, mennyi volt?
Ma megkaptam a gumikat is.

Dunlop Sportmax Roadsmart 2 lett a választás.
Pedig szerintem jobb és üzembiztosabb....Ferinek igen nagy pechje volt vele, de rajta kívül ekkora gondról még nem hallottam, vannak olyanok, hogy az alapjárat hidegen nem jó, de amit ez produkál az érdekes...
Kopaszt alatt viszont egen.Durván.
Hátigen, az a fránya elektronika.
A 2002-esemmel ilyen gondom nem volt, sehol sem állt meg alattam.
Levegős volt?
Lehet nálam több minden lehet
Azóta mentem 80km-ert kb. Még nem állt le....
Most,hogy a motor megint szerelőnél van lehet,hogy kinézek a kiállításra.
Suzuki Sv 650s k8 hoz keresek űléspúpot. HA esetleg van valakinek elado szoljon.
Se tetoválós se motorépítős se mittomén mi nem igazán érdekel.
jó mondjuk tény és való hogy nem olcsó a jegy, bár ha egy egész napos programot tud csinálni az ember, akkor az azért úgy már mindjárt más
szombaton mi is dunaharasztiból indulunk a kiállításra. Valaki jön reggel a tescoval srégen szembeni omw benzinkúttól ? Szerintem mi 8ra már ottleszünk indulásra készen hogy fél9re, nyitás előttre oda tudjunk érni, h ne kelljen 1 órát sorbaállni max 5-10 percet
Ha sikerül.De munka függő.Valszeg 2-3-ra végzek.Így kicsi az esély.
Meg bazidrága a jegy.
nha Sziasztok :)
Hála istennek sikerült megcsinálni a kuplungot a srácnak igazából 10 perc alatt megcsinálta :) jobb lett mint újkorába

Köszönöm szépen a segítséget Mindenkitől !

Szombaton jön valaki a kiállításra egyéként ?
06 20 253 16 70 ez a számo