Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Sajnos még mindíg nem jó keresik a hibát. Talán a héten már kész lesz
na ja meg nem árt némi sport sem.
Merre jártok az aszfalton túl?
ja, a cigit én is letettem, de a vaníliás karikával nem bírok
cigit könnyebb letenni mint ezeket betartani
műzliszelet nem kívánok az esvé fórumból reform táplálkozási tanácsadót nyitni DE cukrot sehogy nem ehetnél....ÖL...így a pia is mivel cukor azis....legjobb ha xilitet "nyírfa cukrot eszel" natúr joghurt,nyírfa cukor,zabkorpa,Zabtej nem röhög qurva finom napi 4 liter víz (min) nem tea,meg khóla meg izé...csak víz nem csap ....lúgosító ételek,ez a legfontosabb úgy fogsz fogyni hogy észre sem veszed az emberek 70-80 % savas....rák daganat,elhízás,allergia,fejfájás,látás zavar,szédülés...stb melegágya......NA ennyi jah mielőtt megkérdeznéd..édesítő NO rosszabb mint a cukor eszt add össze
Lassan áttérek müzliszeletre................de baszhatom ha 6-8 darabot eszem meg.
Azért nem árt ha érvényes a személyid és a jogsid...
2006-ban, de akkor még érvényes volt az útlevelem
Persze, elég a személyi bármikori és a jogsi is....nem voltál még arra?...
régi fajta személyivel, vagy EU-s jogsival ugye beengednek Horvátországba? a neten az találtam hogy igen, de van valakinek ilyen tapasztalata?
leálltam a cskiról DE úgy kívántam hogy ecce 7 balatont toltam be a dobló hátújábó (mindig van nálam) utána beültem és 20 percig meg voltam elégedve magammal

azóta egy falatot se kibaszott akarat erő kell hozzá és csak a csoki bassza az agyam
mondjuk sózva nemis tudom
én meg arra vagyok büszke hogy hiztam kb 4 kilót
...mert leszoktam a cigiröl
igendebizony
sózd meg a csokit..
köszi,de sok lenne együtt a kettő...maci timmel megyünk szinte ugyan oda május végén
Ezek mostani fotók?
A baj az édességgel van.

Ledobtam 17-et.Télen visszajött 3.
Azt le kéne dobni.
Nehéz ügy.
Nem jönnétek 2 hét múlva?....
Zolikám szívesen segítek
96 ról mentem le 85-re..ismét verseny súlyba kerültem
igaz már szinte semmit nem eszem húst 1 éve..pia no de fogyok
ha lecsippentünk négyet pont négy marad....
Tartom magam ahhoz az alapszabályhoz hogy nem eszem olyan lényt aminek 2 nél kevesebb és 4 nél több lába van.
áá, megszokható.......pár éve egy bulin alkoholmérgezést szenvedtem valami házinak mondott pálesztől.......vazz, majdnem fél évig(!) nem tudtam töményet magamhoz venni!...,de leküzdöttem!....bátorság és szerénység, semmi más nem kell...