Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni mitől lehet hogy tüsszög a motorom alacsony fordulatról ha gázt húzok tüsszent egyet aztán vagy megáll vagy összeszedi magát.Olyasmi mint amikor a karbis moci lelöki a karbit.
Remélem mindenki hazaért épségben!....Zoli, Doc, emlékeztek, hogy tavaly az Aprilia robogóval Báróúr-ék velünk voltak Senjben?....vazz, most olvasom mi történt velük, azóta vett egy TDM-et és tegnap egy túrán(amire én is elmentem volna ha ez nem jön össze) baleset érte őket és elhunytak a feleségével együtt: link
Jah, és nekem is van vagy 4-5 fül ami belekapaszkodik a platniba ( a doboz hátuljánál). Talán azért is bírja, mert jobban eloszlik így a terhelés (nem úgy mint a belinkelt képen lévő monolock platinánál)
Hát ebbe én még olyan sokat nem tettem, ellenben az előző gazdával. Ha őket elvitte az olasz csízma sarkára, meg hollandiába..stb, akkor nem lehet olyan rossz. Főleg ennyi pénzért! Mert ez azért csak kicsit drágább mint egy rissz-rossz kína doboz
200nál még nem hagytam el, pedig nem 6 kiloval volt terhelve.. eddig jónak tűnik. a 150-160ra való kigyorsításokat bírja.. majdnem mindig a motoron van
a lábtartóhoz még talán odapasszol, de hogy felül is?Illetve, mi a a fasz lehet az a hátrafelé kinyúló rész?Ott futna át a merevítő?
Nagyon vékonykának tűnik, ezt aligha fogod rendesen megterhelni...Ezek a 21L-s dobozok, két pólóra lesz elég.
Az én 41lityós dobozaim is éppen csak elég 2 személyre, óvatosan pakolva.Ja és már teszteltem túlsúllyal (10kg helyett 14 oldalt, 15 fent) és bírta...Erről nem hinném, h bírna...
Tudom, drága a szettem, de ha gondtalanul akarsz évekig túrázni akkor nekiállsz spórolni
Érdeklődni szeretnék, leginkább Zsékettőtől, hogy szerinted/szerintetek ez a konzol rámegy-e az újabb sv-kre, mindenféle átalakítás nélkül, mert 1999-2002-esekre van írva, de szerintem ez az újabbról való...
Bizony..nálunk is úgy látszik hogy tapad is,meg rengeteget elfut!Gondolom a CB 1300-nak is meg van a súlya hozzá hogy gyilkolja..meg a nyomatéka is! Úgy mint a ZZR-nek.....
Meddig bírja?Az enyémben 10 ezer van már...de tuti megvan a fele! A cimbi VTR-jén meg már 13ezret bírt..és még van belőle!
Pirelli csak Angel van a környéken...z750-en......azt mondják gyorsan kopik!
mikor a defektes 1mm-s mintával rendelkező m5 (8000km volt benne, úgyhogy kib****tt jó vétel volt ) lerepült, az orrom elöl vitték el a pr3 szett első gumiját, vegyesen kevertet meg nem akartam felrakni.Így lett M3 szett...
De a következő mindenképp pr3, a hegylakós kutyákék a zzr-en használják és eszméletlen, h mekkora futásteljesítményre képes, nagyon meggyőző tapadás mellettt...Nameg, ahol a neten tesztelték esőben, a legjobb guminak tartották a nem kifejezetten esőgumi kategóriában....
a bírja km-ben mennyi ? érdekesen néz ki ez a pr3, nem tetszik.az ára se, párban 85
power 2ct hátsó mennyit bírhat ?
külsőre a rosso 2 lenne a nyerő, állatul néz ki a gépen. dehát a külső nem minden. rosso-val kapcs. nincs tapasztalt ?
Zsékettő!Szerintem ütemezd be azt a PR3-at!
Olyan is van már mifelénk...még talán jobb mint a PR2!Különös esőminták és az elsőn meg haránt sávok vannak benne!Jól is néz ki..meg baszottul tapad túra gumi létére! XT660 porig borítva vele...meg egy CBR600......nem panaszkodtak!
Egyértelműen a PR2 viszi a pálmát!
Csak ajánlani tudom...nekem is az van!Meg a haverek körében...úgy mint,SV650,SV1000,VTR1000SP1,CBR1300...és bírja!Hidd el...nem csalódsz benne!De azért még kérdezz körbe...ez csak a mi véleményünk!
A power jobb árban is van mint a többi. Használt gumiktól azért ódzkodom kicsit, mert szerintem túl gyorsan elfogynának és nem szeretnék állandóan gumishoz járni. Pirelli Diabloval vettem a gépet, ránézésre jó állapotban volt, de 700 km alatt látványosan elkopott.
A problémádra sajnos nem tudok válaszolni, de megnéztem az adatlapodat és kíváncsi lennék milyen plexit használsz ill. milyen a szélvédelme.
Köszi
....nagyon sajnálom Őket! R.I.P.:((
Itt vettem: használtgumi
akkor biztos jó, ha nálad bírta
Nekem egy ilyen moto detail van, ami monolock rendszerű
monokey vs. monolock
200nál még nem hagytam el, pedig nem 6 kiloval volt terhelve.. eddig jónak tűnik. a 150-160ra való kigyorsításokat bírja.. majdnem mindig a motoron van
milyened van, monokey vagy a sima?
A monokey stabilabb...Azt nem hagyod el, ha nem 50nel mész a pályán.Az enyém stabilan tudja a 150-et, mikor a givi szerint max. 130
Ramm ilyen dobozokat használt a CBR-en, az ő tapasztalatai mérvadóak lehetnek
a lábtartóhoz még talán odapasszol, de hogy felül is?Illetve, mi a a fasz lehet az a hátrafelé kinyúló rész?Ott futna át a merevítő?
Nagyon vékonykának tűnik, ezt aligha fogod rendesen megterhelni...Ezek a 21L-s dobozok, két pólóra lesz elég.
Az én 41lityós dobozaim is éppen csak elég 2 személyre, óvatosan pakolva.Ja és már teszteltem túlsúllyal (10kg helyett 14 oldalt, 15 fent) és bírta...Erről nem hinném, h bírna...
Tudom, drága a szettem, de ha gondtalanul akarsz évekig túrázni akkor nekiállsz spórolni
Érdeklődni szeretnék, leginkább Zsékettőtől, hogy szerinted/szerintetek ez a konzol rámegy-e az újabb sv-kre, mindenféle átalakítás nélkül, mert 1999-2002-esekre van írva, de szerintem ez az újabbról való...
Pirelli csak Angel van a környéken...z750-en......azt mondják gyorsan kopik!
De a következő mindenképp pr3, a hegylakós kutyákék a zzr-en használják és eszméletlen, h mekkora futásteljesítményre képes, nagyon meggyőző tapadás mellettt...Nameg, ahol a neten tesztelték esőben, a legjobb guminak tartották a nem kifejezetten esőgumi kategóriában....
power 2ct hátsó mennyit bírhat ?
külsőre a rosso 2 lenne a nyerő, állatul néz ki a gépen. dehát a külső nem minden. rosso-val kapcs. nincs tapasztalt ?
Olyan is van már mifelénk...még talán jobb mint a PR2!Különös esőminták és az elsőn meg haránt sávok vannak benne!Jól is néz ki..meg baszottul tapad túra gumi létére!
Csak ajánlani tudom...nekem is az van!Meg a haverek körében...úgy mint,SV650,SV1000,VTR1000SP1,CBR1300...és bírja!Hidd el...nem csalódsz benne!De azért még kérdezz körbe...ez csak a mi véleményünk!