Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetem fel egy videót az oldalra.
Sziasztok a segítségeteket kérném mert a motorom megáll és nem tudom hogy miért vagy. Ilyen gyárilag vagy lehet e tenni ellene valamit.A segítségeteket előre is köszi.
Figyelek................énse...................de nem is irtózom tőle mániákus módon.
Lassú?

Akkor én mé loholok mindíg?
kösz akkor ezt magamra is vettem :-)

mondjuk pályára - Zoli ne figyelj - nem szivesen megyek fel... az M0-son meg 2A-n 140-et szoktam küldeni, ha van hely. De az nem annyira hosszú, hogy egy tank benzin elfogyasztásán feltűnjön.
160 fölött tartósan 8 és ennél gyorsabban még több.....na most inkább arról lehet szó, hogy ennyire lassú túrák eddig nemigen voltak, de a mostani közönség ezt igényli tehát ez van...
ja... előtte 8-10-ről volt szó..
Lassú túrán mint a legutóbbi 577 és a horvát nagy része volt 6 alá is ment....
az enyiméjének 260 :-)
A kicsinek is 180-210 Km a hatótávja.
mindig birizgálja a fantáziámat, hogy milyen lehet egy SV.
mármint egy rendes.
nem egy KICSI.
de a múltkor Sanyi elkápráztatott a fogyasztási adatokkal, akkor visszavettem ebből a lelkesedésből :-) A pénz is egyre jobban számít sajnos, de a hatótáv az, ami engem zavar. Vagy lehetne legalább extraként kapni rá nagy tankot :-)
Klasszikus naked kellemes menetteljesítmények.
Sziasztok!

SV1000-hez keresek első lámpát. Ha valakinek lenne, vagy esetleg tipp, honnan tudhatnék az megköszönöm.
Üdv.
Amikor meglátom, újra és újra beleszeretek ebbe a formába!
Nincs kapaszkodó.
Szép bizony!
Akár...
Azt a híres felsőtárkány-lillafüred szakaszt is meg lehetne nézni.
Idézőjelbe veszélyes,de a lánc aztmár nagyon megvan nyúlva.szakaszon,a lánckezék meg teljesen kivan hegyesedve már kezdenek görbülni
Tegyél már fel képet arról a "veszélyes" lánckerékről. Kiváncsi vagyok hogy néz ki.
igen,de itt sokan írták h felmegy és jó a 180as meg azt most 10e ért vettem szettbe occsóba:)
igen első és hátsó lánckereket is szeretnék mivel,legjobb együtt cserélni,meg a hátsó már nagyon veszélyes:S
most néztem adatlapod neked 650 SV van, arra szerintem csak 160 széles gumi kell
180 széles igen, 2db új gumi 50-70 között lehet...én használtat vettem, eddig 4 e km-t raktam a használt hátsó gumiba amit 19 ért vettem, még tök jó állapotban van. A lánc amit írtam kb 35 , de cserélj ha nem gond az anyagi akkor első és hátsó lánckereket is, az is kijön 10 alatt még kicsivel, én JT márkájut vettem
meg 180as gumi megy rá ,olvasgattam régen itt sokan ajánlották
árba a szett milyen árba lenne?
nemtudod így?:)
én DID ZVMX típust ajánlom annak bírnia kell, ismerősömnek a ZZR 1400 on is az van már jóideje