Sziasztok a segítségeteket kérném mert a motorom megáll és nem tudom hogy miért vagy. Ilyen gyárilag vagy lehet e tenni ellene valamit.A segítségeteket előre is köszi.
mondjuk pályára - Zoli ne figyelj - nem szivesen megyek fel... az M0-son meg 2A-n 140-et szoktam küldeni, ha van hely. De az nem annyira hosszú, hogy egy tank benzin elfogyasztásán feltűnjön.
160 fölött tartósan 8 és ennél gyorsabban még több.....na most inkább arról lehet szó, hogy ennyire lassú túrák eddig nemigen voltak, de a mostani közönség ezt igényli tehát ez van...
mindig birizgálja a fantáziámat, hogy milyen lehet egy SV.
mármint egy rendes.
nem egy KICSI.
de a múltkor Sanyi elkápráztatott a fogyasztási adatokkal, akkor visszavettem ebből a lelkesedésből :-) A pénz is egyre jobban számít sajnos, de a hatótáv az, ami engem zavar. Vagy lehetne legalább extraként kapni rá nagy tankot :-)
igen,de itt sokan írták h felmegy és jó a 180as meg azt most 10e ért vettem szettbe occsóba:)
igen első és hátsó lánckereket is szeretnék mivel,legjobb együtt cserélni,meg a hátsó már nagyon veszélyes:S
180 széles igen, 2db új gumi 50-70 között lehet...én használtat vettem, eddig 4 e km-t raktam a használt hátsó gumiba amit 19 ért vettem, még tök jó állapotban van. A lánc amit írtam kb 35 , de cserélj ha nem gond az anyagi akkor első és hátsó lánckereket is, az is kijön 10 alatt még kicsivel, én JT márkájut vettem
Akkor én mé loholok mindíg?
mondjuk pályára - Zoli ne figyelj - nem szivesen megyek fel... az M0-son meg 2A-n 140-et szoktam küldeni, ha van hely. De az nem annyira hosszú, hogy egy tank benzin elfogyasztásán feltűnjön.
mármint egy rendes.
nem egy KICSI.
de a múltkor Sanyi elkápráztatott a fogyasztási adatokkal, akkor visszavettem ebből a lelkesedésből :-) A pénz is egyre jobban számít sajnos, de a hatótáv az, ami engem zavar. Vagy lehetne legalább extraként kapni rá nagy tankot :-)
SV1000-hez keresek első lámpát. Ha valakinek lenne, vagy esetleg tipp, honnan tudhatnék az megköszönöm.
Üdv.
igen első és hátsó lánckereket is szeretnék mivel,legjobb együtt cserélni,meg a hátsó már nagyon veszélyes:S
árba a szett milyen árba lenne?
nemtudod így?:)