Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazz, most néztem meg jobban....tényleg az van amit írtál! ....simán a gyári csutkát felülre tette....ez azért gáz...
Amúgymeg nekem ugyan nem kellene.Úccse lesz ilyen motorom.
Amúgy ilyen csutka van a régi gépeken, de ez olyannak tűnik amilyet árulnak.
Az igaz, h lejjebb ültette a villahidakat de az a kormány csutka nem gyári ugyanis az tök egyenes, ezen meg van egy 5cm-es magasító
Hát a videon szerintem eccerűbb a megoldás.Az emberünk simán beejtette annyival a telot majd felűre szerelte a csutkát.
Láttam már valahol árulgatni, kb 80 rugó volt a pár, de nem tudom merre találtam ....viszont nem nagy kunszt egy gépműhelyben legyártatni mivel az eredeti csutkából ki lehet varázsolni a betétet és lehet ilyesmit készíteni hozzá......
Hát vagy lehet venni ilyet, vagy egy ügyeskezű mester megtoldotta! Én biztos, hogy nem toldatnám meg semmilyen ügyeskezűvel, mert, ha az a kezedben marad, nem lenne nagy öröm!
Sziasztok! Linkelek egy Videót egy SV 1000 S-ről. Nézzétek már meg a kormányát, van valami tippetek hogy hogyan kell megcsinálni olyanra az SV kormányát mint a videóban?

http://youtu.be/wO4vVg0O-NU
A strand másik faluban van 10km-re, oda megyünk át, Bogácsra motorral-kocsival....csak a lányok jönnek, de azok mind kivéve a Krisztit...szerencsére.. .......mi a falu mögött egy réten vadkempingezünk, de a faluban sok szállás van, nézd meg Cserépfalu honlapján, télen 2000volt fejenként szép házban. Azért jó ott sátorozni mert gyakorlatilag máglyát rakunk annyi fát kapunk tehát nem, hogy bogrács, de akár ökörsütés is lehetne ha hagynám magam
Most hogy az oldaltáskák kilógtak úgy éreztem magam mint egy kamion........de még mindíg jobb mint ülésre rakni a motyót.
Két autó közé beszorulni is ideális.. nem kell vele messzire menni a kalandokért
világvégére, le a térképről :)
Készülsz valahova ezekkel a kredencekkel?
"A végtelenbe, és tovább ! " - Buzz Lightyear

Igen !
Előző nap az utolsó iskolai nap, így mi már pénteken nyugisan szeretnénk indulni. Vinnék akkor bográcsot,ha komolyan gondoljátok, de van tárcsa is, az is befér a kocsiba.
Sanyi !
A ti végleges létszámotok mennyi lesz, Móniék nem jönnek ?
Mi valami "szilárd szállást" választanánk. A kemping és a strand gondolom egymás mellett van. Az a gyógyvíz remélem nekem is jó hatású lesz, a sérült "idomokra "
Hello!
Érdekelne a fekete plexi. 2004-es sv 650s-re kellene. Utánvéttel megoldható? Ár fix?
A környék egy jó borvidék tele jó száraz borokkal.....
Ennek örülök!...Tünde is jön?....
Én biztos nem megyek oda többet......majd más..
Ennél már nem kell jobb !
A videó és kanyartechnika is tökéletes, az útról már nem is beszélve
Ok. megvan !
Már be is jelentkeztünk.
A jövő hétvégén megbeszéljük a részleteket !
Arlót nem terveztek a nyáron?
Nem kötelező sátrazni, van egy csomó szállás is, a lányok télen olyanban aludtak. Nem véletlenül nem látod a túrák között mert a rendezvények közé tették.
sony vegas eszi az mp4-et elég jól de nem egyszerű, kicsit el kell mélyedni benne. ha csak egy részt akarsz kivágni szerkesztés nélkül, akkor jó az avidemux, az újratömörítés nélkül is tud vágni hipp-hopp gyorsan minőségromlás nélkül.
Már nincs meg de ezeken mind /70-es a gumi elöl.

http://www.sportmotor.hu/motor...