Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem.....mivel nem jottel negyre mar szallason voltunk.
tényleg faluról falura araszoltatok ki?
amúgy csóróság volt és még lesz is, egyelőre úgy néz ki a legnagyobb túrám a keddi feketeszalagos lesz a közeljövőben
Jaám...............például egy jó kis nem pályás horvátországi űbermenyországról.
valamiről lemaradtam?
Imádok redvás szarokat bütykölve szívni.
Unatkozol ?, hogy ilyeneken gondolkozo
A Te korodban már a családalapítással kellene foglalkozni, nem állandóan a motort bütykölni
Na az jó mert már találtam egy jobbos telót 40e-ért. Ebay-en............na az nem jött be.

Még felhajtok hozzá egy motort is.

Valami ilyet........nem pont ezt bár egy megnézést ez is megér.

Szép apránként.A költségvetési határ olyan 250-300e.Max.

Tudom...........nem vagyok normális.
Ha megcsinálják 5 rugó körül van egy görgőzés....
Bakker................rosszat másoltam...............

TUBE,OUTER,COMP
Ja........érdekel.............igaz még pízt kell rá elkülöníteni tehát nem sietek.

Most elviszem festőhöz a hűtő takarót és a két tükröt.
Ja.A fordított teló felső része.........amit fog a villahíd......... angolul TUBE, INNER.
Ilyet még nem csináltattam...meg kéne kérdezni vagy a Simát vagy az Öhlinseseket....majd küldök telszámot ha érdekel.
Az mi? Amibe belemegy a becsúszó szár?

Még nem hallottam ilyen megnevezést
Hát............még törpölök.

Szerinted lehet teló külső csövet görgőzni?

Vagy hiú ábránd?
Inkább benne aluggyá...
Ja................ma találtam meg a sátrat.
10 perc alatt felszórtam mindent.............picit varrni kell.

Még alszom rá.
Gyere sátrazni, Laciék is jönnek....szombaton meló után el tudsz jönni akkor csak 1 éjszaka lesz....lenne éjjeli feredőzés is a termálban Bogácson..
E vagyok baxva..............
Mindíg különcködöm.....................de jóeznekem.................én csípem úgy ahogy van.
Neked olyan sosenem is lesz!...még sor4-ből is csak 3 hengerre futotta...

Nem nekem vót ezresem.
Jól érzem az iróniát?
Igazából elsőre felületesen néztem meg a vidit és úgy írtam amit írtam, de felnagyítva kiderült az igazság......tulképp akár jónak is lehetne mondani hisz az utángyártott csutkáknak sincs rögzítő tüskéje hanem úgy mint ez csak megszorítva van, de azért így nekem nem tűnik biztonságosnak.....
Ha vanyek aszondta nem gyári akkor nem gyári és punktum.