Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorozz.hu.-n nem is látom ezt a túrakiírást !
Valószínű csinálunk magunknak is kedvet
Vki akinek /70-s gumija van, mutasson egy képet róla mert nem hagy nyugodni a dolog.
3 hét múlva továbbra is lesz egy sátrazós igen olcsó túra sütögetéssel, bográccsal és szomjoltással egybekötve....akit érdekel jöjjön: link

....párszor még biztos beteszem ide hátha kedvet kaptok...
Mittomén..............a kínyaival AVI-ban veszem fel.............a régi még nem HD-s gopro is AVI volt.
oké múvmékör...nade MP4 nem eszi..vagyén vagyok tok huje
Még nem találtam olyat amit tudnék is kezelni.
Egy jó régi windows movie maker amivel vágtam de az őrületbe kerget olyan lassú.
Talán kiimátkozom öcsémtől egy adobe premier elements felhasználói könyvet és kiművelődöm.
Valamikor a jövő héten.
Köszcsi-puszcsi.
Na végre... ....azé' jó volt ez....nem egy megunható szakasz...
720-baaaa élrdemes néz
Ha mán videó....poroszkálós full csomaggal vágatlan.
http://youtu.be/Fy3UcKuwQeM

MP 4 mive lehet vág...amit a huje is ért...mármint én
szupi mocis vidi
Bogár ide,vagy oda , ez jó kis vidi
Az a ku..va bogár.
Az a bogár nagyon rossz helyre érkezett... De hogy kapaszkodott.
Viszont a kép szerintem sokat javult ezzel a kamerával és a zene is nagyon el lett talàlva.
Video.

dettó...a kurva luigi nem csinálta meg előző este az asszonyt, úgyhogy volt némi lazaság a szerkezetben, de egy kis ész megoldotta...Azért bosszantó, h egy ilyen nagynevű gyártónál előfordul az ilyen...
Most hogy mondod...................van benne valami...................kár hogy majd egy napot késtél a tanáccsal.

Reggel egy normális kompresszorral megoldottam.
próbáld ki 2.5 bar-on és láss csodát :) mindjárt nem a lapos gumin fox kanyarodni
Nekem sajnos már nincs rajta, így vettem...
Pirelli Diablo 120/70 és 170/60, természetesen R17 mindkettő.
Rá van írva a hátsó villára ha megvan még az adatlap....,de egyébként ez a gumitól is függ, ami rá van írva az a gyári gumira vonatkozik...
SV 650 N-nek mi a gyári előírt guminyomása, tudja valaki?
Ti milyen nyomással jártok?
eladom..............ha valaki megveszi.
És mi lesz a 211-el?
nem