Hát nem tom milyen ez a diablo corsa de elég faja lett.....................miután felnyomtam a 1,5 bárról még kanyarodott is.
szar volt a nyomásmérő órám és 3.at mutatott holott 2 lehetett benne.
jol leengedtem.
de most már minden happy.
d211 megy a levesbe..............jövöre meg összetarhálok egy szett új diablo rosso II.t.
Teljesen jó a /70-es. Diablo régi fejlesztés, relatív tapad,d e gyorsan kopik. Az Angel jó választás, bár nem több komponensű, de megállja a helyét. Kérdés, hogy mennyi az akciós ár, ha kell talán tudok jobbat PR2-re ami talán a legjobb túragumi jelenleg a piacon :) Vagy akár másra is lehet :)
Nekem a szuper Givi sem ment fel teljesen jól, de meg lehetett oldani. Nekem már nincs SV-m, így nem tudom megnézni, de kettőt vittek belőle, nem mondták, hogy probléma lenne vele, pedig az egyik sráccal napi szinten találkozom.
Gondolom már kérdezték egy páran, de nem rég fórumozok csak, az első kerékre milyen a /70-s gumi, mert az akciók nagy része ahhoz van. Illetve Pirelli Diablo és az Angel-ről vkinek vélemény?
Ez az a fajta, amelyiknek a felső 2 felfogatási pontja "egyenes"? Csak mert én egyszer ebayről rendeltem, de az egy kalap szart ért. Mivel a gyári "görbe", és emiatt az egyenes utángyártott nem illeszkedik a helyére, feszíti szét a fejidomot. Mondom, csak kérdezem.
az engedélyeztetési procedúra úgy áll, hogy Krakkóban van egy parfüméria ami Bp-n nem elérhető (bécsben sem), és ha oda nem megyek, akkor minek is mennék vicc, vicc, de minden viccnek a fele igaz :)
Ez tény, ezért is nem írtam még ki a motorozz-ra, amúgy mi ismertük Őket, tavaly velünk voltak egy horvát és szlovák túrán. Kedden ha korán végzek elkísérem a menetet én is...
és a d211 is csak nagyon minimálisan a perem mentén.de magas volt a sárvédőnek.sajnos több problem is volt vele..............ez eredményezte a cserét.
szar volt a nyomásmérő órám és 3.at mutatott holott 2 lehetett benne.
jol leengedtem.
de most már minden happy.
d211 megy a levesbe..............jövöre meg összetarhálok egy szett új diablo rosso II.t.
Angel nem rossz túragumi Diablo melyik?
12.000Ft.
...meraznekem gyólenne
most mi legyen?
írtam a lengyel barátomnak, hogy ha vannak motoros barátai, tolmácsolja maximális tiszteletünket. (kíséret, stb).