Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hátha tud esetleg valaki... 650 Sv S-hez ( 2005 ) fejidom tenger kék színben, esetleg bontóban de törésmentesen vagy újonnan!?

Köszönöm előre is!
nnammármeg...
a dudám..nemmintha gyakran használnám, de az asszonyt ijesztgetni jó lenne, csakhogy meleg a motorom 90% hogy nem műkszik. hideg motornál mindig megy. nincs valakinek ötlete?
A d211?
olasz gumi nem?Mit vártál?
Eddig nem tette................cseréltem és teszi.............ebből nem a gépre inkább a gumira gyanaszom.
Kiderül hamarosan..............remélem igazam van.
hát most meg ereszt a kereke.Nem?
Má mélenne?
a privát üzit szereti.Az a fétise
inkább privátba írj neki!
Helló azt írták hogy neked van légszűröd sv 650 s -hez
Melyik évjáratú civic-é jó bele. Illetve mit kell rajta faragni?
Köszi a segítségedet
akarom nyomni:
Beszélj TSanyi-val! Mindene van.Még tudása is hozzá
menyibe jön ki ez az egész kb
ha jót akarsz akkor igen.Nekem is meg volt csinálva.
Nem elég hogy kicserélem a szűrőt sport légszűrőre még injektor írást is kell csináltatni.
K&N tisztító szett nagyon korrekt.Benne van minden,tisztító is meg az olajozó sprééé is.De injektor írás nélkül csak ordítani fog a motor de jobban nem fog menni.
...vagy ha olcsón akarsz jót,egy kis faragással, akkor teszel bele honda civic-be való gyári szüröt
Oké és melyiket érdemes venni.
ezzel a barkasszal csak a gond van
Kèt választásod van. Veszel hozzá gyári szűrőt, vagy egy sportszűrőt, viszont akkor venned kell hozzá tisztítószettet is. Ezek a házilagos locsolások nem igazán jönnek be.
Papírszövet, de papír.....erre nem kell olaj meg tisztítás, ha koszos akkor csere........az utángyártott is jó.
Nem értek hozzá én csak megpróbáltam egy idősebb ötletét
Én locsoltam be de már egy hónapja és nem vetem észre változást.