Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

el kell kéredzkednem, de alapvetően érdekel. Szerintem én úgy mennék, hogy szombat hajnali indulással valahol beérnélek Titeket még PL területén, aztán onnan együtt, ahogy írod vagy ahogy alakul. Időpontban nem vagyok túl rugalmas, szóval ha előre valamit megbesz., aztán mégis másik hétvége, akkor nekem az annyi :-) Köszi h szóltál!
Lesz a közel jövőben egy zakopane, érdekel?...még nem tudom mikor, de péntek délutáni szállásra érkezés, szombat zakopane és környéke, vasárnap haza 577-en keresztül....persze lesz aki csaak csak szombat délután jön....szlovákiában lenne a szállás zdiar-ban a tervek szerint....
és ha van közöd hozzá? nem tilos a reklám, amíg témába vág... van 1-2 fórum, ahol vaterás linket még betenni is tilos, akkor is ha nem saját... szerintem ez butaság.
és sosem alszik. esetleg vár. :-)
Hát nem is lehetsz az ha nem tetted még fel a vidit!...
Hátha érdekel valakit!
Nekem semmi közöm hozzá!

Üléspúp
Én mester? ? ? ? ? ? ?
Szerinted mikor festik át alapjaiban a gépet?
nem illik megkérdőjelezni a Mester tudását. tudja és kész
Honnan tudod ?
Sziasztok!
Úgy adódott hogy sajnos el kellett adnom az motorom és megmaradt pár cucc az 1000 S-ből. Netán ha valakit érdekel.

- gyári első plexi: 5e Ft
- gyári hátsó lámpa, kavicsfelverődés miatt egy 5 mm átmérőjű körben betörve: 3e Ft.
- gyári markolatok, az egyiken egy minimális, 1,5 cm-es vágásnyom, nem feltűnő, csak ha szétfeszíti valaki :) (különben jó állapotban) : 2e Ft
- gyári fék- és kuplungkar: együtt 6e Ft

Ha valakit netán érdekel, kérem jelezzen telefonon vagy mailben.
+36 30 640 3741 email: adam1211@freemail.hu
...átirtam,de kép nem kell
Magamtól soha nem jutnak eszembe az ilyen felesleges dolgok.
és egy full pályaidom? :-) (ja nem, ott meg lámpagondok vannak...)
Ha javithato a muanyag, akkor nem erdemes masik fejidomot venni...egy profi fenyezo megcsinalja az uj fejidom harmadaert...bontott hibatlant meg lehetetlen talalni, foleg, hogy meg szinben is olyan legyen.
én úgy tudom hogy meg lehet csinálni, csak jó műanyagalapozó kell hozzá. d ha nincs megfelelő festőismerősöd, akkor tényleg jobb bele se vágni. Itt Debrecenben tudok egy srácot, aki jól dolgozik.
Ugyanolyan gyári kék színre lefújni? Nekem azt mondták halványabb lesz és lehet látni a színkülönbséget!
Ugyanolyan gyári kék színre lefújni? Nekem azt mondták halványabb lesz és lehet látni a színkülönbséget!
szerintem meg egy jó festő meg tudja csinálni!
Igen tudom, hogy nem lesz occsó, csak faterom eldőlt vele és a fejidom sérült... hiába fujatnám le, nem lenne ugyan az a szín már és észre lehet venni... ezért szeretnék 1 gyári fényezésű kék fejidomot venni!
Nem tudod esetleg merre tudnék?
hát igen, nekem mázlim volt és pont volt egy danink gyöngyösön, még a szín is stimmel, de igazából azóta szeretem, mióta van rajta egy givi túraplexi. így már tényleg hasznos dolog(kivéve ha perecelsz...)
Ennyit erről..............jó is az idom.
egri suzuki szalonban 89E huf a fejidom üresen, színre kívánt színnel, matricával...:(
lassan illene korrigálni az adatlapodat és képekkel ellátni azt!
...lassan sokkot kaptok