Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem nem ő volt............. ...................bár a locsolásnak így semmi értelme. Még ha sport lenne is.
Szerintem nem papír hanem szövet.A második képen látni a szálakat is .Vagy nem jól gondolom?
Ne szidd...gondolom Ő volt. ....nem kell feltétlenül elsőre tudni valamit.......majd idővel, főleg ha kérdez.
Ez a gyári papír és nem lehet tisztítani. Ezzel az olajjal meglocsolva ha beszívja és eloszlik olyan fogyasztásod lesz, hogy minden kútnál meg kell majd állnod.
Valaki marha meglocsolta a gyári papírszűrőt. De minek?
Megvan locsolva légszűrő olajjal.
Nem...............csak gumi lett cserélve.
görgözve lett?

Peti összeütött egy beszámolót:
link
Jaja..............remélem. ............nem az.
Mondjuk eddig nem eresztett ha jól tudom....akkor nem a felni...
Nem repedt mert akkor nem lenne kéttenyérnyi részen bubis.

Szerintem a gumis szarul tette fel. Vagy legalábbis remélem.............kiderül a pirellivel ereszt e.
Nem a felni pereme repedt?...meg kéne nézetni valahol...egy sérülés utáni görgőzés okozhat ilyet.....
Mittomén.............nagyon enyhén víz alatt gyöngyözött egy 30-40 centin a perem mentén.KB 3-4 percenként 2-3 pici bubi.

A legnagyobb gondom hogy eléggé kidörzsölte az első sárvíédőt alul...........nem vagyok egy piperkőc de mennie kell.........
Akkor az nem gyári hanem valamilyen sportszűrő vagy kevered a szövetet a papírral... ...fényképezd le és tedd fel ide oszt megmondjuk közösen milyaz?
Nekem szövet van benne. Azt lehet mosni valamivel.
Olyan van a gumisnál(ha használja), de minek?...mi a fene baja van?
Lehet pici peremtömítő kelleni fog hozzá.
Mivel papír így semmivel nem tisztítható normálisan mert foszlani fog. ....csak a csere, de elviselhető ára van.....bár minden relatív...
Há ezt mondom...................felkerült a pirelli corsa.

Ha kő valakinek D211 első az megoldható.
A gyári szövet légszűrőt lehet mosni ha igen akkor hogyan mivel?
Az is papír.....csak vastagabb, puhább, de papír.
az utángyártott meg papír.
a gyári az szövet.
Helló 2004 es sv 650 s be milyen légszűrő van szövet vagy papír