Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Egyre jobb lesz nekünk.
Akkor mostmár jó nekemis.
Henti, a cuccod nincs a kocsiban viszont az indító kábel igen.
küldtem Neked is
Kúggyé nekemis................lassan összejönne egy pókerpartira való arc.
akkor,hogy teljes legyen az eufóriád küldtem még egyet
ja, örülök... ...
kűttem PÜ-t had örüljél
Sziasztok 2 dologra lenne szükségem, ha tudtok segíteni, írjatok, 1. a hátsó kerékjárati ív nél lent a szerszámos doboz fedelére, 2. a motorblokk bal oldalán lévő dekninek az imbuszos nagy záródugójára.
Adobe Premier?
Olló?...nekem anno a videokazettánál bejött....
Valaki azért mondhatna olyan video vágó progit amit egy idomított majom is kezelhet.
teljesen korrekt megoldás.
Én úgy csináltattam 15E ft-ért. Elmész a lószerszám boltba veszel nyereg alá való zselét (kb 13Eft) az bőven elég az egész ülésre. 1-2E ft-ért egy kárpitos meg berakja. Kicsit olcsóbb megoldás mint a tomott 60-70 ezerért. Persze ez a paraszt verzió
Akkor valami mással csináld csak gyorsan....
Eddig KB 30x omlott össze a windows movie maker..............kezd tele lenni a hócipőm.
A videóval mi van?....látni kéne már!..
A képek galériában ha beírod a keresőbe, hogy somoto vagy tommot vagy gibbon akkor dob ki találatot!
Valaki tud ajánlani a gyárinál puhább ülést, zseléset vagy valami hasonlót (nem kell fűthető etc) 2005ös 650hez jó áron, esetleg merre lehet csináltatni?
Amikor én néztem 2009-ben 55e volt a külső héj fényezve okosban akcióban.
Bontóban nem hiszem, hogy találsz sérülésmentest, újonnan meg szalon, valszeg nem olcsón...
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne:
1 db új Metzeler Racetec K2 180/55 R17, és 1 pár tökéletes állapotban lévő Metzeler Racetec K2 (10 percet ment pályán) DOT 0609-es
Az új 34.000 Ft
A pár: 42.000 Ft
Szerelést is meg tudjuk oldani helyben!
sziasztok sv 650 motorikus alkatrészek eladók 2000 évjárat.
hengerek , hengerfej , szelepek , feszítők , , vezetők , váltó komplet, kuplung kompletten stb
06209ö238 057 üdv Csaba