Tudom! Nálam nagyobb futómű állítgatót keresve sem találnátok!
Egyik barátom akarja keményíteni, mert Ő egy kicsit keményebben motorozik mint Én és Ő nincs megelégedve evvel a dologgal! Szóval csak érdekelne, hogy valaki próbált-e már 10W-s olajat és, ha igen milyen tapasztalatai vannak vele!
Nekem 5W ment bele,asszem ez is való bele, és puha is, de én így szeretem , nicsn kedvem pattogni ezeken a folt hátán folt utakon, amúgy a futóművön nem próbűltál állítani? rugó előfeszítést lehet pl a kék 6 lapolt csavarral avillaszár tetején, én azt betekertem még 3 rovátkát
Az lenne a kérdésem, hogy villaolaj milyen kell gyárilag az 1000-esbe? Illetve van-e valakinek tapasztalata, hogy mennyire érdemes sűrűbbet belerakni, ha az ember kicsit lassítani, keményíteni akarja!
Azt hiszem Miki nevű felhasználó a Bandit topicban már bejáratott egy ilyen forrást a tűkhöz, kérdezd meg ott, de a mccoi-hoz is lehet külön kapni mindent ebay-en...
Annyit sztárolják hogy ha a telók le lesznek javítani (huhh eléggé baglyozott a csömöri javító,görgőző ipse mikor meglátta a honda telókat)
És mindent tökéletesre összehoztam télen lehet összedobok egy ilyen izét.De hogy vackeráljak tűkkel az kizárt.
Lehet kapni alkatrészt az olajzókhoz?
A spílerek mindkét oldalra tesznek, de szerintem elég egy oldalon is, úgyis elfolyik ahova kell....a mágnesszelepen felül kell egy áramlás szabályzó is, hogy tudd állítani mennyi anyag menjen.....
Volt itt egy román srác Kecskeméten egy Dl-el. Neki volt egy nagyon komoly esőérzékelős. Mondjuk én is egy nagyon egyszerűt szeretnék összerakni, a gyújtásra rádobnék egy mágnesszelepet, alul pedig a kislánckerék mindkét oldalára csepegne. Vagy elég lenne az egyik oldalra?
nálam a lustaság győz. az automatikus láncolajzónál nekem eszembe sem jutott, hogy ezzel spórolni lehet, hisz ha az ember lelkiismeretesen keni, akkor ugyanazt elvégezte. igen ám, de én és a lelkiismeretes kenés... x kilométerenként... hagyjuk má :-) ha esőben mentem, bekenem. ha nem, akkor nem :-) 1-2 ezrenként kb. Vettem a Lajosból egy láncpucolót azért, mert hogy én kézzel fujkáljam meg kefézgessem, az nem fog menni :-).
Magam nem használtam csak nlzegettem olyanokat amiknél volt....háááát, igen jó dolog, egy banditos a gyári láncot 100000 felett cserélte csak a islánckereket kellett 3X, de a láncot sem azért cserélte mert volt valami látható baja hanem mert már öreg volt.......a banditosok között több olyan van ami már 3-4 normál lánszett cserét túlélt......ha belegondolsz a folyamatos kenéssel nagyon sokat lehet segíteni rajta, csak egy baja van, ha túl jó cuccot veszel akkor a bonyolultsága hibásodhat meg.....ezért jobb egyet összetákolni otthon ami kijön egy tizesből és sosem lesz rossz.........ha nem lennék lusta én is csinálnék magamnak....
Van értelme is meg nem is............bandit topikban ki van tárgyalva elég jól pro és kontra.
Nekem az a véleményem hogy majd ha két gombal úgy meg lehet oldani hogy sosem szarik be és minden időjárásban úgy működik ahogy kel meg jelez ha kifogy a nafta oszt még egy 10e ért mérik akkor eltöprengek hogy kell e.
A netto faszság kategóriája. Ha kiszámolod, hogy mennyivel hosszabbítja meg a lánc élettartamát km-ben és azt a láncszett árára vetítve kiszámolod, akkor kijön, hogy jópár láncszett csere alatt hozná csak vissza az árát. A másik probléma vele, hogy gondolom sv-n mindenki valamilyen gumigyűrűs láncot használ (o,x,w...) Az elsődlegesen kenendő hely, ahol a legnagyobb igénybevétel éri a láncot, az a lánccsap és a szem furata között van(kvázi siklócsapágy), amit a gyűrű hermetikusan elzár és gyárilag megfelelő minőségű és mennyiségű kenőanyaggal van ellátva. Az hogy neked ez a szerkezet csöpögteti olajjal a láncot másra nem jó, minthogy a görgők és a lánckerék között kenjen(miért?), gyönyörűen összemocskoljon mindent és gyűjtse a koszt. Egyébként ugyanez a helyzet a láncspray-vel is. Ha kiszámoljuk, hogy mennyi pénzért fújkálunk el láncsprayt és az mennyivel hosszabbítja meg az életét szegénynek km-ben, akkor mindjárt kijön, hogy kb ugyanott vagyunk, ha kezeletlenül hagyjuk lerohadni a motorról a szettet. Km-re vetítve körülbelül ugyanannyira jön ki a költsége a dolognak.
Egyik barátom akarja keményíteni, mert Ő egy kicsit keményebben motorozik mint Én és Ő nincs megelégedve evvel a dologgal! Szóval csak érdekelne, hogy valaki próbált-e már 10W-s olajat és, ha igen milyen tapasztalatai vannak vele!
Bridgestone S20 lesz.(Motorrad teszt győztes)
Nem érdekelne vkit első+hátsó pirelli diablo ? 12ért odaadnám párban.
Az lenne a kérdésem, hogy villaolaj milyen kell gyárilag az 1000-esbe? Illetve van-e valakinek tapasztalata, hogy mennyire érdemes sűrűbbet belerakni, ha az ember kicsit lassítani, keményíteni akarja!
Köszi!
És mindent tökéletesre összehoztam télen lehet összedobok egy ilyen izét.De hogy vackeráljak tűkkel az kizárt.
Lehet kapni alkatrészt az olajzókhoz?
Nekem az a véleményem hogy majd ha két gombal úgy meg lehet oldani hogy sosem szarik be és minden időjárásban úgy működik ahogy kel meg jelez ha kifogy a nafta oszt még egy 10e ért mérik akkor eltöprengek hogy kell e.