Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lesz az árából?
barinő kilócskáit is megérzi, hiába na, ezt is egyszemélyes élvezetre gyártották a japók.

Na, felraktam a svájci motoros portálokra, kiváncsi vagoyk lesz-e belőle valami
És nagyon le is lassulnál. Mintha egy versenyzongorát szállítanál.
Mondjuk mögötted én is félek.
én ugyanezt érzem...leszámítva, h két személlyel olyan lomha lesz, mint egy kamion

Végre megvolt az első gurulás asszonnyal itt a hegyekben (rövid lett, mert megjött a havaseső)) és asszem félt mögöttem...Legalábbis nem nagyon mert megszólalni a headsetben Pedig olyan jámborul vezettem, hiszen rég ült utasként mögöttem
Az a turul madaras karika Csesznekkel vegyítve tetszett, csak kicsit sűrűsödnek a programok.
Hááát a tigrincs tőlünk van vagy 24 percnyire.......inkább gurulunk valahová és útbaejtjük....amúgy jó persze....akkor jössz amikor ráérsz...
Sanyi az üvegtigrises karikát át lehet ütemezni júliusra? Azt mondták otthon, hogy nem érek rá hétvégén.
Azé a Barátság vezetéknek jobban örülnél.
Azért szép lenne ha lefúrna és rögtön 5 barral törne fel a víz...
agy csak ott megy az utca vízvezetéke.
Vazz...hétvégén volt nálunk egy kútfúró megnézni és egyezkedni....elővett két hajlított fémrudat és csalhatatlan pontossággal megállapította,c hogy a vízér hol van....véletlenül pont oda esett ahol a legkönnyebben fel tudná állítani a hóbelevancát és nem kell a kaputól sem sokat hurcolkodnia....
Ja..
És ez gyári tartozék, minden SV-hez és Galdiushoz!
Az Onroad portál tesztjében a problémát megoldották!

Ilyen üzemanyagjelzőt találtam 150 FT-ért.
Hajtogatok egyet ruhafogasból ha kell.
Csak kéne egy fogas.
Sziasztok. Nincs valakinek véletlen üzemanyagszintmérője ?
Hali!

Ezres SV féktárcsái lóghatnak valamennyit, vagy ez teljességgel tilos?
Egyszer anno már beszéltünk erről, Te ugye foglalkozol is szervizeléssel?
Van, de látatlanban értelmetlen....a szinkron mindenesetre nem ártana a szelepekkel együtt ahogy Hzoli is írta...
túl magasan van a fékpedálod, és 100km után a testhelyzet miatt elkezd remegni a lábad, és ezt az apró fékezgetést érzed rángatásként :-)