Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az 1000-esen van (gyárilag), a 650-esen nincs kialakítva gyárilag a rögzítési pont, tehát csak konzolos mehet rá. Nem tudom, hogy a 650-es mennyire hajlamos a kormánycsapkodásra, az 1000-es még evvel is csapkod néha, de elviselhető. Sokan mondták, hogy a gyári szart sem ér, de a komolyabbak elég drágák (újonnan 60e-csillagos ég), és mivel a motorozási tudásom jelen pillanatban a motor technikai határain bőven belül van ezért nem is érzem szükségét, ennek a 100.000 Ft-s beruházásnak
Azon kívül hogy sosekellett nemigen.
Nem mondtál....
hello. Van valakinek valami tapasztalata kormánylengéscsillapítóval kapcsolatban. Nekem egy SV 650 N 2004-es motorom van és erre szeretnék egy ilyet. Esetleg használ valaki?
a forgattyúház túlnyomása normális dolog. A kartergázvisszavezető felé kell távoznia, de ha kinyitod az olajbetöltőt (autóknál a nívópálcát pl), akkor az lesz a legkisebb ellenállás útja, és perszehogy kifúj. Legalábbis remélem nem mondtam hülyeséget.
Sziasztok. Csak némi infó kéne. A múltkor észrevettem, hogy az olajbeöntőnél "szivárog" az olaj, nagyon vékony filmréteg volt látható a deknin. Jobban ráhúztam és már utána nem szivárgott, de.......... Kíváncsiságból járó motornál kitekertem a beöntő kupakját és elég erősen nyomja kifelé a levegőt. Tudom mi az a kartergáz, csak azt nem hogy ebben az esetben mennyire normális. Nemrég volt kompresszió mérve 12Bar mindkét hengerben, olajat nem eszi, légszűrőházban nincs egy csepp sem.

http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v..
.
Köszi holnap megkeresem őket hátha tudnak segíteni.
Gyereknevelés.
attól függ, ki mit erőltet :-)
Köszönöm a válaszod
Nem nem egyezik meg.
Segítségre lenne szükségem mai napon a garázskapu lekapta visszapillantó tükrömet,de a neten csak 2003-as évjáratú Sv650s-hez találtam tükröt.
Viszont az enyém 2000-es évjárat,megegyezik a két motornak a tükre?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv Attila
Nekem meg az aranyerem...
nekem az erőltetéstől a könyököm fáj
Jól látod AZ
A csizmám néha beleakad ebbe-abba.

Basszus.....................öregszünk................
.

Hál istennek az iridiumos plexi alatt nem láccik csak a TV néző izom.
nekem az erőltetéstől egyre szűkebb a terpeszem, a fejrúgás sose ment, de néha a motorra szállással is gond van... nemrég felpókoztam egy kisebb csomagot hátra, aztán felszállásnál ráküldtem egy rugást véletlenül :)
A viccesen fájdalmas a le-fel szállás.
Így viszont nincs gond, simán hátra tudok dőlni pihenni, meg előre is, bárhová, mint ha falak közé lennék szorítva!
Elég jó a festés ebből a szempontból.Nem volt gondom.
Oldaltasi egy menyország ehhez képest.
kivéve, ha a fényezés darabkái maradnak a ragasztón, mert akkor felesleges vacakolni
vagy maradok a szokásos túra felszerelésnél, csak kicsit macerás a felszállás! Öregszem!