Én megvenném a két oldalt zárt csapágyakat, mindenképpen, hiába van ott a szimering. Ha meg nem kapsz olyan szimeringeet ami a lánckeréknél van hátul akkor visszateszed a régit, és akkor meg mindenképpen kell a két oldalt zárt csapágy. amúgy vágod hogy 3 csapágy megy bele, ugye?
Egyébként a Roadking Laci elég jól motorozik és neki is elég a 650 azt mondja.
Szívesen cserélnék nagyobbra de félek,hogy a pénzemért egy hulladékot kapok amivel sok baj lesz,a mostani meg nem rég kapott egy csomó holmit (lánc szett,teló felújítások, gumi előre hátra, gyári légszűrő,henger szinkron, gyertyák...)
Ha meg sikerülne kaparintani egy kedvező árú 1000-est annál meg jó eséjel ugyanezeket a dolgokat meg kéne ismételni.És ez nem kevés pénz.
Egy darabig tuti marad a paripa.
egyébként tudásilag elég nekem a 650, illetve olyan kis helyen tárolom, hogy mikor letámasztom, útban van a bal oldali kipufogó a RENDES sv-n. Csak a KICSI, egykipufogós fér el. :-) Tudom, lehet a nagyot is egyoldalasítani.
Én is most tavasszal vettem észre, hogy, ha magasabb fordulatról visszaengedem a gázt egyszerűen leáll a motor. Agyaltam egy ideig, majd az 1000-es alapjáratot megemeltem 1200-ra és elmúlt a jelenség.
Hiányzik az ülés alól is mindkét oldalon a kis takaró idom. A fejidom árnyalata is lilább, hiányzik róla a sv650s matrica és a jobbos kormánycsutka alatti csomagos warning felirat. A hűtő viszont épnek tűnik, pedig az bukógomba nélkül pedig, ha fújni kellett a fejidomot, görbe a fékpedál és cserélve volt a farokidom biztos kaphatott. Elől viszont még a gyári gumi van ami részben hihetővé teszi a km-t. Nekem 26ezerig bírta elől.
hát az attól függ.Ha azért lett komplett cserélve az idom mert nem volt érdemes javítani akkor elég jót borult. Lehet,hogy nem borult nagyot csak volt kéznél olcsón egy idom és így jobban jött ki a javítás.
Még sosevótam ringen.
Szerintem olyan 3-3.5 perc környékén lennék.