Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom kit érdemes kérdezni
Bontót kérdezted?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy 2000-es évjáratú 650-en. Nem indult el a napokban és szétszedtem.

Az a helyzet, hogy nem jut üzemanyag a motorba. Vákuumos üzemanyagpumpa van benne és nem akar működni. Ha nyomok a benzincsőbe benzint akkor pöccre indul de utána semmi. A vákuum oldal szív, de nem jön belőle üzemanyag. Sajnos a pumpát én nem tudtam szétszedni. Szétszedhető ez a pumpa valahogy? Ha nem akkor ki lehet iktatni ideiglenesen sima átfolyósra? Ha ez se akkor kb. mire számíthatok? Mennyibe van egy új pumpa, és hol lehet venni jó árba?
Köszi:
Viktor
Moot mit tegyek ha adták hozzá.
Kellet nekem próbakörre vinni.
Zoli te ne beszélj vettél te is 180-as gumit hátulra jó drágán,.... igaz adtak hozzá egy Triumph-ot is!
Nekem se volt.
nekem sincs vele különösebb bajom
Balfaszok.
jaja
sokan vékonynak találják.
rammstein-benzin
keine frau nur vaselin
Mibaj a hátsó kerékkel?
Nyár közepén mikor jössz? Mert sürgős lenne elvileg! Egy barátomnak kellene!
no pain no pleasure
Két baja van a közvéleménynek a kis sv-vel.Az első,hogy a fogalmiba csak 53 KW van írva.Ha 74 KW feletti érték szerepelne benne viszont ugyanennyire menne akkor sokkal kapósabb lenne..

A második baj egyértelműen a hátsó kerékkel van
akkor ne erőltess oda semmit ha fáj...
Én a fékre gerjedtem rá....................
faintos arrow van fent, gondolom nem magadnak szánod
Laller az én emberem :)

a dobokra lassan vaterát nytihatnék, most a licit 70k-nál áll, alku nélkül...nyár közepén jövök haza.
és már akkor csináltam hozzá digitális km-órát, mert mindig elnyalta az a szar a spirál kihajtást a hátsó lánckeréknél
Uhh...........
ja de, tényleg...iskolás koromban volt egy 150-es ETZ-m, amit többet kellett szerelni mint amennyit mentem vele
Főnök..........nem is vót más csak azezres?