Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudnál akkor nekem postázni láncszettet?
Az elfogyott a kabátom ujjára.

Matricát lehet lekapja így én azt még külön festőszalaggal alápárnáztam.

Viszont kell egy adag foltbenzin a kacsaszalag maradványainak eltakarítására.
mivel az Én motorom fekete ezért fekete patex szalagot fogok felrakni!
Má hogyaviharba ne.
Nem lebegő irattartóval tolom.
Most mondtam, hogy nem vagy járatos
Nem............simán birja.

Csak dobd le a csini púpot és fel a gyári ülést.
Ha nagyon esztétikus akrasz lenni és raksz fel viszonylag sokszor táskát.
Ergo évi 2-3 alkalommal megéri lefóliáztatni a farokidomot egy átlátszó karc elleni fóliával autódekorossal.
Ha szökőévente eccer kell és nem vagy annyira esztétika mániás sima festőszalag,kacsaszalagot küldj rá az idomra.
Ellenkező esetben lecsiszolja a festést a táska.
Zoli ebben nem járatos mivel konzol nélkül nem használta.... ....járatos én vagyok benne mivel már a 4. motoromon kb 90000km-en keresztül utassal azt használtam és használok....
Zoli te aki járatos vagy az oldaltáska témában. Az oldaltáskát felrakni SV-re konzol nélkül nagyon gáz?
mi nem ott állítottuk az enyémen, tehát nem ott van :)
mondom hogy bal mekkelek.
Ne bosszants hanem told a svájc szerpentinjeit.
jobb oldalt, de mióta angolod van, szenilis vagy mint a lordok
csak halkan jegyzem meg, h a nyáron lehet megint felrakom az Ezredest, de most 900-ról indul a történet, kompletten mindennel amim van hozzá...
Kár hogy bal oldalt van.
a kép alapján soha nem fogja megtalálni a jobb oldalt a tank alatt

tehát ha rám hallgatsz, emeld fel a tankot amennyire tudod, és jobb oldalt nézelődj, ha megvan, már látni fogod, h mit akartak ábrázolni Yosimiguru Picasso-ék
Szeva, láttam Facen megjelöltél, majd írj rám, amúgy a kezemben a 3 csapágy porvédős és egy szimering, a lánckerék felölit nem tudtak...Koyo-t vettem ...filléres volt ahhoz képest amiket találtam neten.
Idén még feltolom a pofám pályára is.
200000 körül volt a szett, Laser kipuff volt anno....gondolom még most is kapni bár egy jó kipuffos megoldja a gyárival is párezerért...
Inkább 2.40 körül pár kör után..
Ezt telefonon is megkérdezhetted volna és vagy igen vagy nem......bár már kaptál gondolom pár mail-t, hogy még véletlenül se....
Sziasztok.
Tudnátok segíteni honnan tudnék rendelni Sv650s-re gyári tükröt?
2000-es évjáratú a moci.
Nekem a 650-esem 25 KW-ra van korlátozva és 4.6l-nél nem eszik többet 120-130 nagypapis utazóval.
Csak a blokk karbi maradt.
azt hiszem injektorosra cserélt.
Háttal félkézzel nem de simán megoldja.
sok éve elégedett SV tulajdonosoktól kérdezném :
szelephézag + a fojtószelep szinkron beállításért érdemes szervízbe elvinni a gépet? vagy pl Sanyi háttal a motornak megcsinálja félkézzel?

köszi