Csak dobd le a csini púpot és fel a gyári ülést.
Ha nagyon esztétikus akrasz lenni és raksz fel viszonylag sokszor táskát.
Ergo évi 2-3 alkalommal megéri lefóliáztatni a farokidomot egy átlátszó karc elleni fóliával autódekorossal.
Ha szökőévente eccer kell és nem vagy annyira esztétika mániás sima festőszalag,kacsaszalagot küldj rá az idomra.
Ellenkező esetben lecsiszolja a festést a táska.
Zoli ebben nem járatos mivel konzol nélkül nem használta.... ....járatos én vagyok benne mivel már a 4. motoromon kb 90000km-en keresztül utassal azt használtam és használok....
a kép alapján soha nem fogja megtalálni a jobb oldalt a tank alatt
tehát ha rám hallgatsz, emeld fel a tankot amennyire tudod, és jobb oldalt nézelődj, ha megvan, már látni fogod, h mit akartak ábrázolni Yosimiguru Picasso-ék
Szeva, láttam Facen megjelöltél, majd írj rám, amúgy a kezemben a 3 csapágy porvédős és egy szimering, a lánckerék felölit nem tudtak...Koyo-t vettem ...filléres volt ahhoz képest amiket találtam neten.
sok éve elégedett SV tulajdonosoktól kérdezném :
szelephézag + a fojtószelep szinkron beállításért érdemes szervízbe elvinni a gépet? vagy pl Sanyi háttal a motornak megcsinálja félkézzel?
Matricát lehet lekapja így én azt még külön festőszalaggal alápárnáztam.
Viszont kell egy adag foltbenzin a kacsaszalag maradványainak eltakarítására.
Nem lebegő irattartóval tolom.
Csak dobd le a csini púpot és fel a gyári ülést.
Ha nagyon esztétikus akrasz lenni és raksz fel viszonylag sokszor táskát.
Ergo évi 2-3 alkalommal megéri lefóliáztatni a farokidomot egy átlátszó karc elleni fóliával autódekorossal.
Ha szökőévente eccer kell és nem vagy annyira esztétika mániás sima festőszalag,kacsaszalagot küldj rá az idomra.
Ellenkező esetben lecsiszolja a festést a táska.
Ne bosszants hanem told a svájc szerpentinjeit.
tehát ha rám hallgatsz, emeld fel a tankot amennyire tudod, és jobb oldalt nézelődj, ha megvan, már látni fogod, h mit akartak ábrázolni Yosimiguru Picasso-ék
Tudnátok segíteni honnan tudnék rendelni Sv650s-re gyári tükröt?
2000-es évjáratú a moci.
szelephézag + a fojtószelep szinkron beállításért érdemes szervízbe elvinni a gépet? vagy pl Sanyi háttal a motornak megcsinálja félkézzel?
köszi