Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiváncsi leszek rá. Amikor elhoztam, teletankoltam. Állítólag 500 km-t el kellene mennie.
Azok kevesebbet esznek.
Igen. Csak azért, hogy többe kerüljön a szerviz.
Ez már 4 gyertyás?
Na megoldottam az olajcserét. Motul 5100 lett beletéve, viszont most néztem, hogy 12000-nél gyertyacsere. Vehetek hétfőn 4 gyertyát.
széthuzott csatlakozó!?
Hali. Nem tudja véletlenül valaki hogy mi az F1 hibakód piros lámpával? Olajcsere volt meg szűrőtisztítás.stb..... Előtte semmi
Otthon leszel, lehet, h +látogatlak
Ma melóznak, de holnap kirakatom velük a kocsiból és nálunk megtalálod.
Aha, az lesz az
idokep.hu szerint csak fent a tisza mellett esik...
Pedig kéne.
Én nem, dolgom van itthon.....viszont a lányok találtak valami zárat és mellényt a kocsiban, gondolom az a Tiéd.
mennétek valahová
Itt nem................viszont ........el se kezdtem a tárolót a motor meg a bótban maradt.............fel kell rá szórni a frissen festett hűtőtakarót és a két tükröt............
Lóg az eső lába...
akkor ez lesz a probléma, ha már túl leszel pár ezer km-en már észre sem fogod venni
Tavaly decemberben vettem, tehát nincs meg régóta. Napi 20-30 km-ereket megyek vele és akkor nem tűnik fel, de 40-50 kmnél már lezsibbad a kezem...
régen megvan már a motor?
Hát pedig eléggé rezonál a jobb kormány csutkám. A baloldalon is lehet érezni, de attól legalább nem zsibbad le a kezem. Centírozási probléma okozhat ilyet? Avagy motor, kipufogó oldalon kéne keresni a dolgot?
én sem hallottam még ilyenről
Azt hiszem ezt a problémát eddig még senki sem írta le......első vagy...
Sziasztok!

Van egy olyan problémám az 1000-es sv-men, hogy 40-50 km után iszonyat elzsibbad a jobb kezem. Ez mással is így van, és szokjak hozzá vagy valami egyéb firmányosanfurnyákos oka van? :)
Azé biztos ami biztos levittem a kocsit a garázsba.