Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor sátor kilőve?
Gondolom a névadó mutatja. De szerintem irány orfü.
hát akkor természetesen ott leszek.
Útvonal?
Csinálok egy Dozer túrát és a névadónak ott kéne lennie.
remélem.Miről lenne szó?
20.-a után ráérsz?
fékbetét és fék folyadék csere,javíthat szerintem
pénteken motorozás közben hozzá csapódtam egy gsr600-as német rendszámos géphez.Kb 40km-et mentünk együtt.Mögötte mentem,és azt figyeltem meg,hogy előzéskor kigyorsításkor rendesen váltogatott vissza a kolléga miközben én nem,pedig tartottam a tempót.Sv650 én így szeretlek,kevés kw-al ugyanannyi nyomatékkal.
Alsót nyergeket cserélj ezresre.............van eladó megoldásom rá.
Túlságosan a karodon támaszkodsz.Nekem is a testhelyzettel volt a baj.Illetve ne markold olyan erősen a gázkart. Hidd el ha megfogadod ezeket a panaszok csillapodnak,vagy esetleg meg is szűnnek.
Köszi szépen, alul megtaláltam, viszonylag lehet vele szabályozni, még kísérletezek vele egy dbig :). Még annyi, hogy az első fék sem túl lineárisan fog, egy ponton hajlamos elég erősen befogni, erre milyen megoldás lehetséges? Fékcső esetleg, vagy komplett munkahengert is variálni/cserélni kellene?
Jaaaa...................nem................jelenleg nincs de van pár emberke aki csinál pl a motorstyling.hu-n.
Tudnátok nekem segíteni SV 650N-re hasidom ügyben amihez felfogató fülek is vannak, nem baj ha fényezetlen!
Köszi!
Fuss neki mégegyszer mert nekem kínai a kérdés.
Üdv Mindenkinek!

Tudnátok nekem segíteni sv 650N-re hasidomban maihez felfogatás is van?
Köszi előre is!
Akkor alul van egy durva állító és azon kell állítani....
650N 2005ös
650 vagy 1000?
Sziasztok!
Olyan kérdésem enne, hogy a kuplung csúszását lehet e állítani, értem ezalatt azt, hogy kicsit hirtelen fog, szinte pár mm csúsztatási lehetőséget hagy csak a kuplungkar mozdításán..
Ki kell olvasni mit ír ki...
Saccra olyan 8-9000 lehet a hasznos vége.
Eddig 6000 volt a legnagyobb fordulatszám. 5000 felett érdekes morgós hangja van. Először megijedtem, hogy mindjárt leszabályoz, de még nagyon messze volt a pirostól.
Tudsz padlót nyomni 1-2 fokozatban.
Most még óvatosan tekergetem ezt az alkatrészt, mert eléggé emelgeti az elejét. Az mit változtathat rajta, hogy a gipro fokozatkijelző kiiktatta a környezetvédelmi tiltást?
A fogyasztást legjobban egy 25 mili átmérőjű KB 20 centi hosszú henger alakú alkatrész tekerésével tudod befolyásolni.