Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a BAH csomópontál elfordul.
Honnan?
zárj be mindent mert nagy zuhé jön
Mentem olyannal én is.Bitang erős az biztos.
elvileg lehet.... Sokan teszik.........bar teny hogy nagyon nem hasznaljak ki azt a sok lovat.
Mert mint írtam utcán nem lehet ezzel közlekedni
Mért nem veszel egy ezrest?
Hűűű most volt nyilt nap a Suzukinál itt Pécsen és mentem egy GSXR1000-el. Ha a nagy bandi egy pici kémiai reakció, akkor az 7000-es fordulat felett egy atombomba, egy nukleáris csapás. Ki vesz ilyet utcára? Hihetetlen... Viszont nagyon nagy meglepetés volt a 650-es Bandit ami meglehetősen virgonc 7-8000 felett, határozottan jó volt
Azért csinálom.
az is benne van az engedményben? én inkább fizetnék többet
Rosszabb................meló van de píz...............na az nincs benne...........gatyára le kell vetkőzni engedmény ügyileg.
Addig jó, akkor van meló.....nagyobb baj lenne ha csak tökvakarás menne mert akkor lé sincs...
Tegnap tízre értem haza 8-tól.És nem végeztem teljesen.Ma jó ha 3-ra végzek és szinte minden nap ez van.
Sajnos a kísérésre nem tudtam menni, de legalább ide elmegyek......
Fél egyig meló.
Utána egy gari csömörön.
Megyek most Báró Úrék temetésére.....megy még valaki?
Ha szerencséd van ki bírod horgászni a beletört rúdvéget, ha nem akkor kuplung szétszedés lesz, hogy kitold......na meg ahogy a többiek írták remélhetőleg nem sérült a kinyomó szerkezet.
hát a rudazat ami hiányzik is a képről az nincsen azt elhagytam ... de a többi megvan ami bowden végén van
Őőőő a bowden végén a durva állító és egy pár cucc az megvan?
Huhh eléggé szét lett cseszve a kuplung evvel a manőverrel.

Láncra ügyelni kéne.
az a rúd nyomja ki a kuplungot a másik oldalon. ha leesett a lánc gondolom eltörte, látszik a törött felület a szimering közepén.
Én szeretném keróra vágni , de a motort annál jobban szeretem hogy szétgyötörjem...
az ezresen ott megy be egy tolórúd ami oldja a kuplungot...