Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni...
A tegnapi nap szomszéd településtöl toltam haza az SV-t mert megadta magát. Egy csattanást vagy csörrenést hallottam ami után a lánc is leesett (ami egyébként is nagyon laza volt, már cserés lesz) Elöször azthittem hogy a kuplungbowden szakadt el... Itthon ahogy leszedtem a deknit, láttam hogy a kuplung behúz csak nagyon kicsi az ellenállása szinte semmi. A képről lehet látni hogy az első lánckeréknél valami hiányzik. csavarbemeneteknél... Mert az egyiknél volt egy kis fémrudazat ami....nemtudom mi célt szolgált.. Van egy rossz érzésem hogy szét kell majd kapni az egészet..:S
Előre is köszi a választ!
Logikuszan én a büdős éetbe nem szeretném egykeróra vágni...............mer utána gyön a hempergés és romosabbá már nem kéne tenni sem a meggytört kis testem meg az EGO-m mint kéne.
szokj hozzá más mint a földtúrók,a súly és az arány picit más..krosszal a világból is 1 keréken..cbr-RRel még mindíg idegen a kerék
Szép Napot Nektek, tegnap meló után kcisit megkergettem a vasat , oylat csinált hogy még én is meglepődtem, előzni akartam, jól odacsaptam neki a gázt, megforgott a hátsó gumi, aztán betapadt, én meg egykeréken előztem...nem szartam be ,de ezzel a nagy döggel még nem votl ilyenben részem :S
nem tom miylen dobod van, de egy ki-be szerelhető szűkítő lehet megoldaná a problémád, egy ügyes szaki pár ezerből biztos megcsinálja neked
Ha ma átjössz és segítesz megcsinálni amit kell akkor holnap mehetünk... .....bár esőt mondtak, igaz a horvát jégeső után már mindegy
Ha sikerül ma befejezni két fatároló deszkabudit akkor lehet szó róla.
holnap vmi kisebb felhökerülgetö gurulás!?
Na meg ha egy kicsit hangosabb is lenne...
Értem én.
Egyébként tényleg nem akarok olyan hangos dobot, csak legyen egy kicsit mélyebb a hangja.
Na ja............csak nem mögötted.
Miért? Az enyém nem is volt hangos. csak picit mèlyebb volt a hangja.
Tök tuti sportdob mögött menni....................mindíg törpölök hogy be kéne újítani................oszt megyek egy rövidet hangos után és elmúlik a késztetés.
Az jó....
Szia! Már csak a nyakprotektor van meg és egy 50-es arlen ness kétrészes bőrgúnya!
Szeva Sanyi! Megcsináltam a robogót, már el vitte a srác...
Egy hatalmas baja van a motornak. Akkora hangja van, mint a villamosnak. Kellene rá valami normális dob. Így nem hallják, ha hazaérek....
Oké,de gondolom gotthárdra m7esen mész vagy 8as fele? de pl csornára megyek csütörtök
Egy kisebb összegű számlával...
Az oké, hogy te adtál ajándékot, amiért tolhattad a motort, de Sanyi még nem nyilatkozott, mivel szeretne meglepni.
Fogalmam sincs, azt mindig előző nap délután tudom meg. ....újabban szentgotthárdra megyek hetente, ezen a héten 2X voltam.
Nah Sanyi nem jársz erre felé valamikor?:D
Na meg a liqui-moly-nak van egy adaléka amit akkor is érdemes beletenni ha még semmi gond sincs, finomabb lesz a járása a gépnek, de ha már van valami azt is lecsendesíti...én pár éve mindenbe használom, ez az:
Én elsősorban a liqui-moly-t használtam, de mivel idén drágább lett visszatértem a valvoline-hoz....ezekben eddig nem csalódtam...