Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdemes lenne felhívnod őket ,mert mindíg telt ház van,ezért nem pontos az árukészlet sem..
Visszaegyengetni és kiszedni a félig átszaladt alátétet volt a nemgyenge muri.
Sanyi nem csak áruház,hanem gumiszervíz a Méta utcában!
Autó és motor gumikat szerelnek.A motort külön blokkban..
Nagy szervíz ,árukészlettel,hosszú nyitvatartási idővel..
Huhh az enyém úgy volt gyengítve kérem hogy volt a műanyagban belül egy pár milis perem ott ahol a csavar fogta.
Namost a perem akkora volt mint a csavar feje.......de volt rajta egy milivel nagyobb 10-es alátét kéremszépen.
Le is teszteltem ahogy illik.
Úgy húzta át a deformált alátétet a műanyagon mint a sicc.
Bár kérem maga szerelte fel így tudhatná.
Arra nem is gondolsz, hogy nem igaz amit egy netes áruházban látsz?....semmi sincs raktáron hanem akkor kezdi beszerezni amikor rendelés jön rá....
Baszik az legyengítve lenni...ugyanúgy töri a vázat mint a házi....
rendelt már vki motorgumishop.hu-ról ? mindig ilyen lajhárok ?
csütörtökön elküldtem a rendelést. azóta se kaptam semmi válasz. pedig a guminál jelezve volt, hogy van készleten. így 1-2 napos házhozszállítás van feltüntetve.
rühellem, ha nem mennek gördülékenyen a dolgok
Ja nem árt..........gomba gyártói legyen ne hzázi esztergált mert a nagyobb cégek ügyelnek rá hogy legyen gyengítve bizonyos része.

Púp az passz.
ehhez gondolom akkor valami fémhálós fékcsövet is érdemes nézni, hogy azzal együtt kerüljön fel.. egyenlőre egy szett gumára kell költekezzek, és egy pár dolog még listán van :). Még bukógomba érdekelne, milyet érdemes venni (hallottam hogy túl kemények a vázat is törhetik eséskor) ill hátsó üléspúpot merre lehet keresgélni?
A válaszokat köszönöm szépen! :)
30e az adapter és a két féknyereg.(néminemű alku még belefér) plusz az igény szerinti fékbetét.

Ettől lesz egy kellemes pontosabban adagolható 4 dugós SV1000/GSXR féked ami nem fogy el heves pályázáskor sem.

Amerikai kupasorozatban is ilyennel mennek.

http://www.sportmotor.hu/motor...
és mibe kerülne ez a féle megoldás :), ill mennyire lesz jobb a fékhatás?
Köszönöm, írni fogok!
Az üvegtigrisnél nem jártam még, de elvileg bármerre mennék, csak jó legyen.
Az inkább valami nagyobb jármű üzemanyaga lehetett...
Elvileg bármi jó lehet. Be kène járatni a kecskét. Csak azt olvastam, hogy megint locsolják az olajat...
Ha nem jön hozzám senki akkor igen....valamerre, csesznek?
Sándor vasárnapra nem terveztek semmit?

Jól szolgálnak engem.............most horvátban tökéletes pakolós volt............a lábamat se kellett magasra emelni.
vagy nyeregtáska vagy mi.
nem adod el az oldal táskáidat?
Ja.............az jó.
Fésüld is mert igencsak készülünk.... ....ha gondolod a lányok beugranak kocsival a cuccodért a boltba.
Nem.............majd összefésülöm a kettőt két hétvégére.

Most még koncentrálom a pénzügyi és időbeni dolgaimat.

És utána van 2e km-em amit el kéne még tekerni.
de merre jössz mert eléd mennék akkor.