Sanyi nem csak áruház,hanem gumiszervíz a Méta utcában!
Autó és motor gumikat szerelnek.A motort külön blokkban..
Nagy szervíz ,árukészlettel,hosszú nyitvatartási idővel..
Huhh az enyém úgy volt gyengítve kérem hogy volt a műanyagban belül egy pár milis perem ott ahol a csavar fogta.
Namost a perem akkora volt mint a csavar feje.......de volt rajta egy milivel nagyobb 10-es alátét kéremszépen.
Le is teszteltem ahogy illik.
Úgy húzta át a deformált alátétet a műanyagon mint a sicc.
Bár kérem maga szerelte fel így tudhatná.
rendelt már vki motorgumishop.hu-ról ? mindig ilyen lajhárok ?
csütörtökön elküldtem a rendelést. azóta se kaptam semmi válasz. pedig a guminál jelezve volt, hogy van készleten. így 1-2 napos házhozszállítás van feltüntetve.
rühellem, ha nem mennek gördülékenyen a dolgok
ehhez gondolom akkor valami fémhálós fékcsövet is érdemes nézni, hogy azzal együtt kerüljön fel.. egyenlőre egy szett gumára kell költekezzek, és egy pár dolog még listán van :). Még bukógomba érdekelne, milyet érdemes venni (hallottam hogy túl kemények a vázat is törhetik eséskor) ill hátsó üléspúpot merre lehet keresgélni?
A válaszokat köszönöm szépen! :)
Autó és motor gumikat szerelnek.A motort külön blokkban..
Nagy szervíz ,árukészlettel,hosszú nyitvatartási idővel..
Namost a perem akkora volt mint a csavar feje.......de volt rajta egy milivel nagyobb 10-es alátét kéremszépen.
Le is teszteltem ahogy illik.
Úgy húzta át a deformált alátétet a műanyagon mint a sicc.
Bár kérem maga szerelte fel így tudhatná.
csütörtökön elküldtem a rendelést. azóta se kaptam semmi válasz. pedig a guminál jelezve volt, hogy van készleten. így 1-2 napos házhozszállítás van feltüntetve.
rühellem, ha nem mennek gördülékenyen a dolgok
Púp az passz.
A válaszokat köszönöm szépen! :)
Ettől lesz egy kellemes pontosabban adagolható 4 dugós SV1000/GSXR féked ami nem fogy el heves pályázáskor sem.
Amerikai kupasorozatban is ilyennel mennek.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Jól szolgálnak engem.............most horvátban tökéletes pakolós volt............a lábamat se kellett magasra emelni.
Most még koncentrálom a pénzügyi és időbeni dolgaimat.
És utána van 2e km-em amit el kéne még tekerni.